İSTİKRAR OLMADAN

Sevgili dostlarım. Her gecenin bir sabahı varsa, her sıkıntının sıkıntının zorluğun da bir ferahı vardır.
İnanan insanlar Allahtan ümidini kesmeyenlerdir.


Vatanımız son aylarda sıkıntılı bunalımlı istikrarsız günler geçiriyor. Yüzlerce şehit verdik veriyoruz. Bunun sebebi istikrarsız güçlü bir hükümetin olmamasındandır.


Bu sıkıntılar ister istemez piyasayı da etkiliyor. Yatırımlar rölantiye alınıyor istikrarlı bir hükümet ortamı bekleniyor.


Herkes varsa parasının üzerine yatıyor yoksa senedini çekini borcunu ödemiyor.Dolayısıyla iş hayatını çok etkiliyor. PİYASA DURMA NOKTASINDA..


Bölgemizin geçim kaynağı olan fındık sayıları on parmağı geçmeyen bazı KAPİTALİST fırsat düşkünlerinin merhametine kalıyor.


Dostlarım bu olumsuzlukların sebebini şapkamızı önümüze koyarak düşünelim.


Kurt ve çakal teröristler puslu havayı ister istikrarsız güçsüz hükümetleri sever.


Haziran seçimlerinde halkımız mevcut hükümetin icraatını beğenmeyerek koolisyonlu bir hükümet istedi. Ama bu muhalefetle hiçbir iş yapılamayacağını düşünmedi ve memleketi kaosa soktu.


Bizler yaşımız gereği ne hükümetler ne koolisyonlar gördük. 


Koolisyon demek şahsi menfaat in pazarlığı demek.


Tek başına iktidar olamayan hükümetlerde istikrar huzur olmaz.İstikrarın olmadığı yerde İSTİKLAL DE İSTİKBAL DE HUZUR DA OLMAZ.


Maalesef ülkemizde ucuz siyaset yapılıyor. Halkın güvenini, teveccühünü, itimadını oyunu kazanamayanlar iş yapanlara türlü iftiralar atarak halkın gözünden düşürmeye çalışıyorlar. 
BU HEP BÖYLE OLMUŞTUR...


Halkın rahatı refahı huzuru için yapılan işlere kulp takıyorlar. Ama utanmadan sıkılmadan o yapılan hizmetlerden herkesten çok yararlanıyorlar.


Kendini sosyal demokrat olarak tanıtan fakirin işçinin hakkını koruduğunu iddia edenler yaz gelince aylarca tatil yapmaktan evlerinin yolunu unutuyorlar.


Hakkını korudukları işçiler emekliler gelip görmesin imrenmesin diye viskilerini en lüks yerlerde yudumluyorlar.


Dürüst ve samimi olun beyler bayanlar Hz Mevlana 
YA OLDUĞUNUZ GİBİ GÖRÜNÜN YADA GÖRÜNDÜĞÜNÜZ GİBİ OLUN buyurmuştur.


Sevgili dostlarım bir kasım seçimleri son derece önemli. Halkımız haziran seçimlerinde bu muhalefetle iş yapılmayacağını bir kez daha anladı. 


GÖREV vatanını milletini canından çok seven TEFRİKAYA girmeyen Türk üyle Kürtüyle çerkezi lazı boşnağı tatarı alevisi sunnisiyle 
TÜRK OLMAKTAN GURUR DUYANLARA DÜŞÜYOR.


Çevremiz ateş çenberi Dünyanın gözü bizde. Ya kardeş gibi birbirimize sarılacak vatanımıza sahip çıkacağız. Yada komşu larımız SURİYE IRAK vatandaşları gibi kendimize vatan arayacağız.

İSTİKRAR OLMADAN İSTİKLAR DE İSTİKBAL DE HUZURDA OLMAZ
BİR KASIM seçimleri vatanımıza milletimize huzur, mutluluk kardeşlik getirmesini cenabı Allahımızdan dilerim...


Sevgi saygı ve hürmetlerimle....14 ekim 2015 Burhan Tutkun.....


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu köşe yazısına henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://www.duzcetv.com sorumlu tutulamaz.