ALTIN GERDANLIK ASAR DEREMİZ

Dostlarım.. Depremler sonrası bana Düzce fanatikliği geldi. Her ortamda Düzce,mi konuşmak tartışmak istiyorum. Çünkü Düzce mi çok seviyorum. En güzel sevgi ---PAZARA KADAR DEĞİL MEZARA KADAR---olan iyi günü kötü günü paylaşılan sevgidir. Nasıl sevmeyelim ki burada doğduk, burada doyduk, burada düştük burada ayağa kalktık.


İnşallah Düzcem ile ayağa kalkıp dikileceğiz ve yaratanımıza emanetimizi burada vereceğiz. Bu kadar sıkıntılara rağmen---- Düzce mizi seviyoruz terk etmeyeceğiz----dedik işlerimizi, evlerimizi, istikbalimizi, iyi gün dostlarımızı kaybettik fakat ümidimizi kaybetmedik.


Gençlik yıllarımızda işimiz gereği Dünyanın ve yurdumuzun birçok yerini gezdik. Amerika, Fransa, Almanya, ve Türkiyenin düzenli şehirlerini caddelerini bulvarlarını nehirlerini görünce gıpta ediyor, Düzce,mizdeki düzensizliği ve kargaşayı görünce üzülüyordum.


DÜZ OLAN DÜZCEMİ KİMLER DÜZENSİZ yaptı diye.
Belediyecilikte hatır gönül işlerine tevessül ederseniz Ahmet ağayı üzmeyeyim, Mehmet ağayı kırmayayım derseniz, belediyeyi hükümet binalarını elli metre yolun gerisinden yapıp KEMAL ağanın binasını yolun ortasına yaparsanız, imarın içine eder kötü örnek olursunuz. 


ÖBÜR TARAFA KİMSE BİRŞEY GÖTÜRMÜYOR--KEMAL AĞADA GÖTÜREMEDİ...


Dostlarım. Düzce trafiğini felç eden kangren haline getiren yirmi otuz yıl ilerisini göremeyen hesap edemeyen eski belediyelerimizin beceriksizliğidir.İyi niyetle çalışan belediyelerimizi tenzih ederim.


Düzce miz yer altı ve yer üstü zenginliklere sahip Dünyanın en güzel yerinde. Yr üstünde MELEN suyumuzu ASAR VE KARACA derelerini görüyoruz. Yer altında da göremediğimiz onlarca nehir olduğu biliniyor. 


Su gibi alternatifi olmayan niğmete sahibiz. Petrol ve doğal gazın yerine güneş ve rüzgar enerjisini kullanabilirsiniz. Havasın ve susuz hiçbir canlıyı yaşatamazsınız. Su yaradanımızın insanlara ve canlılara en büyük lütfudur.


Dostlarım. Düzce kent dergisini incelerken ASAR DERESİNİN havadan çekilmiş fotoğrafını görünce kendi kendime işte Düzce trafiğini kurtaracak güzergah dedim.
Asar dermiz, Düzce mizi kuzey ve güney olarak ikiye ayıran doğanın bize en büyük lütfudur. Maalesef asırlarca kıymetini bilemedik. Hep çöpümüzü, kirimizi, ayıbımızı temizlemek için kullandık.


Sayın valim, sayın belediye başkanım, Düzce mize için fedakarca çalışmalarınıı takdirle izliyoruz. Asar deresi ve güzergahı Düzce mizin çevre yolları birbirine bağlayacak, trafik sorununu çözecek, çehresini değiştirecek güzelleştirecek.
ALTIN BİR GERDANLIKTIR.


Sayın başkanım, bazı hizmetler vardır, belediye imkanlarını aşar, devlet imkanları gerekir. Böyle durumlarda seçilmişler atanmışlar birlik beraberliği gerekir. Valimiz, milletvekillerimiz belediye başkanlarımız, ünüversitemiz, sivil toplum kuruluşlarımız.Düce mizi kurtaracak Melen den soğancı ya kadar uzanan 
GÜNEY ASAR GUZEY ASR BULVARLARI için el ele vererek hükümetimizden yardım isteyelim...


Yıllarca üvey evlat muamelesi gören Düzce me hükümetimizin VEFA BORCU VAR...Zira bizde onlara seçimlerde Türkiye de en yüksek oyu verdik. Güzel bir KENTSEL PROJEYLE birlik beraberlikle Ankaray ya çıkartma yapılırsa ufku açık yenilikçi Sayın başbakanımın bilgilendirilirse geri çevrileceğimizi tahmin etmiyorum.Sayın cumhurbaşkanımızın İstanbul için hayal ettiği deniz ve kara trafiğini rahatlatacak KENTSEL DÖNÜŞÜMLE İstanbul a inanılmaz değer katacak kanal projesi ne kadar önemli ise Düzce miz içinde ASAR DÜZENLEMESİ VE BULVARLAR o kadar önemlidir.


İlimiz Düzce miz büyümekte, gelişmekte, büyük şehir olma yolundadır. Nufusumuz şehir içi 160 binlere ulaşmıştır. Kısa zamanda büyük nüfus patlaması bekleniyor. 
Bizim kuşağın yaptığı yapılmaz, imarımıza önem verilirse Düzce mizi çok güzel yarınlara taşırız. 


ŞEHRİN AYNASI CADDE VE BULVARLARIDIR.
DÜZCEM İÇİN KAFA YORAN EMEK VEREN, TER DÖKEN HERKESE SAYGILAR SEVGİLER BAŞARILAR DİLERİM...
ALLAH YOLLARIMIZI AÇIK ETSİN....


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu köşe yazısına henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://www.duzcetv.com sorumlu tutulamaz.