HATADA ISRAR OLMAZ

Dostlarımbu yazımda sizlerle yaptığımız siyasi,ticari,dini hatalarımızı tartışmak istedim.


Hatasız kul olmaz. Hatasızlık yaradana mahsüstur.
Başarılı olan güzel mevkilere gelen insanlar hatalarını en aza indiren hatalarından ders çıkaran insanlardır.


Maalesef hataları ticarette, siyasette, dini inançlarımızda yapıyoruz.
Depremlerde binalarımızı yaparken kontrolsuz kalitesiz malzemeler kullanmasaydız.işi bilenlere danışarak binalarımızı yapsaydık bu kadar can ve mal kaybımız olurmuydu.


1999 marmara ve Düzce depremleri yıllarında belediye meclis üyesiydim. Hiç unutmuyorum mütahitlerin ve mülk sahiplerinin beş kat olan imarı yedi kata çıkarma isteklerini mücadelelerini.


Deprem öncesi belediye meclis toplantılarında bazı caddelerin yedi katı tartışıyorduk maalesef başımıza gelecekleri bilmeden.


İmar hatalarında israr etmeseydik kırk elli yıllık emeklerimiz yerle bir olurmuydu.


Binlerce sevdiğimiz insanları dostlarımızı toprağa verirmiydik.
Ticarette yaptığımız hataları yapmasaydık hesaplarımızı iyi yaparak ticari tecrubesi olan büyüklerimizi dinleseydik hırsımız aklımızın önüne geçmeseydi bu kadar iflaslar olurmuydu.


Siyasette başımıza adam gibi adamları getirseydik adam gibi adamların kıymetini biseydik Millet aya giderken biz yaya kalırmıydık.


Vatan hainleri PKK ve FETOcular için ADALET İSTİYORUZ diye yollara düştüğümüz kadar bu vatanda sebepsiz yere gülünç bahanelerle bakanlar başbakanlar idam edilir asılırken ADALET İSTİYORUZ diye yollara dökülseydik yarım asırımızı sağ sol kavgaları alevi sunni tartışmalarıyla değil Atatürkümüzün MUASIR MEDENİYYET sevdasıyla yansaydık siyasi hatalarda israr etmeseydik Dünyadan yarım asır geri kalırmıydık.


Yargıyı ve orduyu bazı sosyal demokrat Atatürkçü geçinen dostlarımız yönlendirmese on yılda bir darbe ihtilal yapmasalardı Dünyanın sayılı devleri arasına giremezmiydik.


İnançlarımızda ne idüğü belirsiz din bezirganlarının peşine takılmasaydık sahte gözyaşlarıyla saf saf kandırılmasaydık mehdiyim diyen sümüklünün sahte sözlerine kanmasaydık devletin her kademesine parelel devlet kurma hilelerine kanmasaydık 15 TEMMUZ ihtilali darbe girişimine cesaret edebilirlermiydi.


Yüzbinlerce iyi niyetti saf müslümanın kanına giren vatan haini damgası yemelerine çoluk çocuk perişan olmalarına engel olabilseydik Hatalarımızda israr etmeseydik.


15 TEMMUZ kara gecesini yaşarmıydık.


Dostlarım o kara 15 TEMMUZ gecesinin birinci yılı yaklaşıyor.


Lütfen eski hatalarımızda israr edip bu güzel vatanı din kardeşlerini öz vatandaşını vuracak öldürecek kadar gözü dönmüş kudurmuş vatan hainlerinden temizleyelim.


Mehmet Akifimizin 


Sahipsiz olan vatanın batması haktır.Sen sahip olursan bu vatan batmayacaktır sözüne VATAN SEVDASI gibi sarılalım.


PKKYLA FETOYLA KOL KOLA GİREREK ADALET

İSTİYORUZCULARA...


VATANI MİLLETİ DEVLETİ AYAKTA TUTACAK...


DEMOKRASİ NÖBETLERİYLE CEVAP VERELİM..


Bülbülle gezen güle...Kargayla gezen çöplüğe dider sözünü aklımızdan çıkarmayalım.


HATADA İSRAR OLMAZ....


NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...


Saygı sevgi ve hürmetlerimle Burhan Tutkun...
6 Temmuz 2017.....


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu köşe yazısına henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://www.duzcetv.com sorumlu tutulamaz.