Bir aş hikayesi

Aylardır heyecanla merakla beklenen 31 Mart mahalli idareler seçimleri yapıldı. Vatanımıza,milletimize memleketimize Düzcemize hayırlı uğurlu olsun.

Seçimlerin bizim için en sevindirici yanı Türkiyenin mozaiği olan 22 dil konuşulan Düzcemizde önemli bir olumsuzluğun olmamasıdır. Düzcelim her işinde olduğu gibi demokrası sınavında da alnı ak çıkmıştır. Yeni seçilen belediye başkanı, il genel meclisi,belediyemeclis üyesi muhtar arkadaş ve kardeşlerime başarılar dilerim.

Eski yönetimdeki arkadaşlarımıza da şimdiye kadar yaptıkları yapabildikleri hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz. Bu bir bayrak yarışıdır.Birileri koşacak bayrağı geriden gelenlere verecek.  Hepimiz Düzceliyiz memleketimiz için bir çivi çakanın elini öper minnet duyarız.Şairin dediği gibi.

GELENİN KEYFİ İÇİN GEÇMİŞE KALKIP SÖVMEYİZ.

Bu memleketin çocuklarıyız her gün yüz yüze bakacağız. Lütfen birbirimizi üzecek rencide edecek incitecek hareketlerden kaçınalım. İyi günümüzü, kötü günümüzü paylaşacağız.Düğünlerimizde birlikte olacak cenazelerimizi birlikte kaldıracağız. Yeni seçilen dostlarım kardeşlerim sizler Düzcenin sevilen seçkin kişilerisiniz.Sevilmeseydiniz o güzel yerlere gelemezdiniz.  Size olan sevgi ve teveccühün karşılığını televizyon reklalarındaki çocuğun dediği gibi.

ÇOOOK ÇALIŞMAMIZ LAZIM ÇOOOOK diyerek verin. 

Mehmet Akif ne güzel söylemiş.

VARSA BUDUR BİLMİYORUM BAŞKA ÇIKAR YOL.

Sayın başkanımız il ve belediye meclis üyesi arkadaşlarım. Rahmeti cumhurbaşkanımız TURGUT ÖZAL ın sevgili peygamberimizden alıntı çok sevdiğim bir sılagonu vardı.

HALKA HİZMET, HAKKA HİZMET diye.

Allahımızda sizin en hayırlınız İnsanlara ve canlılara en fazla faydalı olanınızdır buyurmuştur. Bu güzel mevkilere geldiğiniz için çok şükretmeli bu büyük sorumluluğa layıl olmak için gecenizi gündüzünüze katıp çok çalışmalısınız.

EN BÜYÜK İBADET MEMLEKET VE İNSANLARIMIZ İÇİN YAPILAN HİZMETTİR.

Sayın başkanım il ve belediye meclisi üyelerimiz.  Malümunuz Düzcemiz asrın en büyük iki deprem felaketiyle karşılaşmıştı. çok büyük hasar ve kayıplar verdik. Alt ve üst yapılarımız tamamen tahrip oldu.hizmet alanı genişledi 56 mahalle 180 000 Nufusa ulaştık Çok büyük göç aldık. Bu yüzden belediyemizin yükü son derece ağırlaştı. Daha önce hizmet veren arkadaşlarımız imkanlar kabiliyetleri kadar hizmet vermeye çalıştılar.Kendilerine yapabildikleri hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz. Belediye meclis üyeleri başkanın gözü, kulağı,yardımcısı ve sağ koludurlar. Tüm kararları ve sorunları partili partisiz birlikte tatbik ederler. Parti rozetlerini çıkarıp meclis üyesi Düzce rozetlerini takarlar. Bu seçimlerde Düzcem bayan meclis üyelerini belediyemize hizmet için seçerek isabetli karar vermiştir.

Kendilerinden Düzcemiz ve kadınlarımızın sorunları için çok titiz çalışmalarını dileriz zira  KADININ OLDUĞU YERDE CİDDİYET VE DÜZEN VARDIR. Meclis kardeşlerim lütfen ikişer üçer guruplar halinde Düzcemizin mahallelerini sokaklarını gezin noksanlıkları görün meclise getirin müzakere edin çözümlerini bulmaya çalışın. Düzcenin ayıbı olan deprem yıkıntılarını temizleyin.

Bize o kabuslu günleri unutturun.sizlere  DÜZCE SEVDALILARI GÜVENİYOR.. ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN....

Burhan Tutkun...Sevgi saygı ve hürmetlerimle...


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu köşe yazısına henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan https://www.duzcetv.com sorumlu tutulamaz.