CHP Milletvekili Kaya’dan İttifak Desteği

CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, Düzce’nin sorunlarını Millet İttifakı Adayı Ömer Küçük’ün çözeceğini söyledi. Düzcelilerin artık bu gidişe bir dur deme vaktinin geldiğini belirten Kaya, “ Bizim başkanımız Rabia heykeli yaparak reisine yaranmaya çalışan değil halkına yaranmaya çalışan başkan olacak” dedi.

CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, partisinin seçim çalışmalarına destek vermek amacıyla Düzce İl Teşkilatını ziyaret etti.

İl binasında bir açıklama yapan Kaya, 31 Mart akşamı başka baharın müjdesini alacaklarını söyledi.

Düzce’nin bugüne kadar iktidarın yanında durduğunu söyleyen Kaya, 2014 yılında yüzde 54 oyla halkın seçtiği belediye başkanının görevden alındığını belirtti.

Ak Parti’nin merkezde ve bir çok ilçede yüzde 50’nin üzerinde oy almasına rağmen aynı sorunların var olduğunu söyleyen Kaya, “ Düzce ve ilçelerinin sorunlarının katlanarak büyüdüğünü hep birlikte gördük. Bugün gelinen noktada Ak Parti Düzce’nin desteğini hak etmiş mi etmemiş mi buna bakmak lazım. Bize göre yaptıklarıyla hak etmediği görülüyor. Düzce depreminin üzerinden 20 yıl geçmesine rağmen hala Düzce halkının dertlerine derman olunamadığını , yaralarının sarılamadığını gördük.” Dedi.

Düzce’nin çevre sorunlarından tarıma, işsizlikten trafiğe kadar bir çok sorununun çözülemediğini söyleyen Kaya, Düzce’nin kendine özgü kent dokusunun kaybolduğunu vurguladı.

Düzce’ye artık yeşil değil beton Düzce dendiğini vurgulayan Kaya, “ Melen havzası, ormanları, yaylaları, vadileri ve bitki çeşitleri ile Düzce’yi yeşil Düzce yaptığını siz biliyorsunuz. Düzce bu avantajlarını kullanmamış, bugün bütün Türkiye’de yaşadığımız sorunların içinde boğulmaya devam ediyor. Düzce’nin verimli topraklarında tarım yapılması için gerekli destekler verilmedi. Düzce insanı işsizlikle mücadele eder hale geldi. Trafik sorunu ne yazık ki çözülemedi, çözülmek için en ufak bir adım da atılmıyor. Hava kirliliğini derinden hissediyorsunuz. En pahalı sulardan birini içiyorsunuz. Bu kadar çağlayanların olduğu yerde. Ulaşımın pahlı olduğunu siz yaşıyorsunuz, yanlış yapılaşma planları çarpık kentleşmeyi de beraberinde getirdi. Düzce’nin kendine özgü kent dokusu kayboldu.” Şeklinde konuştu.

Düzcelilerin artık bu gidişe bir dur demesi zamanının geldiğini söyleyen Kaya, asfalt yapılan, sürekli yamanan yolların 6 ayda çöktüğünü belirtti, Millet İttifakının adayının Düzce halkının derdine derman olacağını ifade etti ve Ak Partililere çağrıda bulundu.

Kaya, “ Biz Ak Parti’ye bugüne kadar oy vermiş yurttaşlarımıza çağrıda bulunmak istiyoruz. Gelin kibir ittifakının yanında durmaktan uzaklaşın. Celladınıza aşık olmaktan vazgeçin. Ürettiğiniz hiçbir ürünün karşılığını alamadığınızı , gençlerin işsizlik yaşadığını siz bizden daha iyi biliyorsunuz.” Dedi.

Kaya,  “ Düzce Belediye Başkanı sadece Rabia heykeli dikerek reisine yaranmayacak, bizim derdimiz halka yaranmak reislere yaranmak değil." diyerek, ittifak adayı Küçük ve CHP lçe adaylarına destek istedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.