Cumayeri Belediyesinde Sözleşme Sevinci

Cumayeri Belediyesinde Sözleşme Sevinci

Hizmet-iş Sendikası Sakarya Şube Başkanlığı ile Cumayeri Belediyesi arasında bir süredir yürütülen toplu iş sözleşme görüşmeleri anlaşma ile sonuçlanarak imza altına alındı.

HAK-İŞ Konfederasyonu Düzce İl Başkanı Sebahattin Tuna ve Sakarya Şube Başkanı Mehmet Mesut Gökdemir Cumayeri Belediyesinde görüşmeler neticesinde sonuca ulaştıklarını belirterek, “Cumayeri Belediyesinde bir süredir devam eden toplu iş sözleşmemiz sonuçlanarak imza altına alınmıştır. 3 yıllığına imza altına aldığımız sözleşmemizle birlikte üyelerimize ücretlerinde ve sosyal haklarında iyileştirmeler yaptığımız sözleşme anlaşmamız 3 yıllığına olmuştur.” Dedi.

Cumayeri Belediye Başkanı Recep Tuna, imza törenin de Belediyenin imkânları dâhilinde çalışanları enflasyonun altında ezdirmemek için gayret göstererek zam verdiklerini ifade ederek, “ Cumayeri Belediyesi olarak enflasyon farkını işçi kardeşlerimize yansıtma gereği duyduk. Ülkemizde yaşanan enflasyonda çalışan arkadaşlarımızı ezdirmemek için böyle bir karar aldık. Biz çalışma arkadaşlarımızdan çok memnunuz, belediyemizde ne başardıysak bunu hep birlikte yaptık. Bu toplu iş sözleşmesinin çalışanlarımıza, sendikamıza, ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Hizmet-iş Sendikası Sakarya Şube Başkanı Mehmet Mesut Gökdemir ise imza törenin de belediyenin imkânları nispetinde çalışanlarına en iyi zammı verdiklerini dile getirerek, “İşçilerimiz yaz demeden, kış demeden halkımızın ferahı için ellerinden gelen gayreti gösteriyorlar. Aldıkları zammı aileleri ile birlikte huzur içinde harcasınlar dedi” şeklinde konuştu ve Belediye Başkanı Recep Tuna’ya teşekkür ederek sözlerine son verdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.