Cumayerinde Mustafa Koloğlu Dönemi

Cumayerinde Mustafa Koloğlu Dönemi

Yerel seçimler sonucunda Cumayeri Belediye Başkanlığı'nı kazanan Mustafa Koloğlu, coşkulu bir kalabalığın desteğiyle devir teslim töreniyle görevinin başına geçti.

MHP MYK Üyesi Abdullah Bahadır Alperen, MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu ve parti teşkilatından isimlerin katılımıyla Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu'nun devir teslim töreni yapıldı.

"Bütün ilçenin takdirini toplamak için hizmet edeceğiz"

Devir teslim töreni öncesinde Cumayeri Belediyesi önünde konuşmalar yapılırken MHP MYK Üyesi Abdullah Bahadır Alperen konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"Biz Cumayeri'ne geldiğimizde Cumayeri'ni kazanmak için seçim çalışmaları yapmıştık. Allah'a şükür bunu başardık.  Bizler bize oy versin oy vermesin bütün ilçenin takdirini toplamak için hizmet edeceğiz. Cumayeri ilçesinin daha yaşanabilir bir ilçe olması için elimizden gelen çalışmayı yapacağız. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey de Cumayeri'ne gelerek kendilerini onure edecektir."

"Elimizden geleni yapmaya çalışacağız"

Alperen'in konuşmasının ardından konuşma yapan MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz da, " Zor ve yıpratıcı bir çalışma sürecinden geçtiniz. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Seçim çalışmalarında Mustafa kardeşimiz sıkıntılı ve zor zamanlardan geçmiştir. Düzce'de Cumhur ittifakı kazanmıştır. Bizler Mustafa kardeşimizin milletvekili olarak her zaman yanında olacağız. Cumayeri Belediyesi'nin de artık kapısı olmayacaktır. Recep Başkanımın geçmiş dönemde yaptığı gibi biz de elimizden geleni yapmaya çalışacağız." ifadelerini kullandı.

Daha sonra kürsüye çıkan Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu da herkese teşekkür ederek, "- Çok konuştuk ama bu sefer konuşmak çok zor. Çok çalıştık, bundan sonra daha çok çalışmamız lazım. Yaklaşık 3 ay boyunca seçim çalışmalarında çok ciddi çalışmalar yaptık. Seçim sürecinde hep şunu söyledik. Elbette bir seçim yapıldı ama bu iyi ile kötüyü ayıracak bir seçim değildi. Biz kazandık kazanmayanlar kötü diye bir şey diyemeyiz. Bizler artık Cumayeri'nin belediye başkanıyız. Herkesin belediye başkanıyız. Biz adaletsizlik yapmayacağız. Biz şu oy verdi şu oy vermedi diye haksızlık yapmayacağız. Biz arkadaşlarımızla birlikte Cumayeri'ni güzelleştirmek için çalışacağız. 5 yıl boyunca siyaset yapmayacağız. Siyaseti siyaset yapanlar yapacaktır." şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Milletvekili Yılmaz, Koloğlu'na mazbatasını verirken dualar edildikten sonra belediyede devir teslim töreni yapıldı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
24.07.2019
20:48

Saygıdeğer güzel insan Mustafa bey sen iş hayatında başarılı ve sevilen bir işadamıydın .İnşallah belediye başkanlığı döneminde de başarılarının devamını diliyorum.Allah utandırmasın.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,70
Sabri Şentürk


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.