Şehrin Üzerine Kabus Gibi Çöküyor

Düzce’nin kangren sorunu haline gelen hava kirliliği çözüm bekliyor. Bugün kalıcı konutlardan çekilen görüntülere yansıyan kirlilik şehrin üzerine kabus gibi çökerken, yıllardır çözülemeyen bu sorun için belediye başkan adaylarının e gibi projeleri olduğu merak ediliyor.

Özellikle kış aylarında Düzce’de hava kirliliği insanların yaşam kalitesini ne yazık ki olumsuz yönde etkiliyor. Hava Kirliliğinin başlıca nedenleri arasında doğalgazı kullanımının ilimizde yaygınlaştırılmaması ve kalitesiz kömür kullanımı geliyor.

İdareciler ve siyasiler hava kirliliğinin çözümü için yıllardır, doğal gaz kullanımının artırılacağını, kalitesiz kömürün yasaklandığını söylese de her kış yaşanan kabus Düzce’yi ne yazık ki terk etmiyor.

Bu sabah saatlerinde bir vatandaş kalıcı konutlarda bir tepeden Düzce’yi görüntüleyerek haber merkezimizle paylaşırken, hava kirliliğinin ispatı gri bulutun her zamanki gibi şehrin üzerine çökmüş olduğu görülüyor.

Düzcelilerin en büyük dertlerinden biri olan  hava kirliliğinin engellenmesi konusunda yıllardır kalıcı bir çözüm bulunamazken, yerel seçime sayılı günler kala belediye başkan adaylarının da bu sorun için köklü bir çözüm önerisi ya da projesi de ortaya çıkmadı. Projelerini açıklayan belediye başkan adaylarının bu konuya ayrı bir önem vermedikleri görüldü.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
1.3.2019
14:48

HİÇ BİR ADAY HAVA VE ÇEVRE KİRLİLİĞİ İÇİN HİÇ BİR ŞEY YAPAMAZ, FAKİR FUKARAYA KÖTÜ KÖMÜR YERİNE DOĞALGAZ VERSİNLER SORUN KALKAR

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,15
KOCA BİR HİÇÇÇÇÇÇÇ


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.