Mahalle Muhtarlarıyla Son Kez

Mahalle Muhtarlarıyla Son Kez

Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, 31 Mart Yerel Seçim öncesinde veda toplantılarına devam ediyor.  Meclis toplantısının ardından Başkan Ay, merkez mahalle muhtarlarına da veda etti.

Erguvan Sosyal Tesislerinde düzenlenen toplantıda Belediye Başkan Dursun Ay mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde İGM 1. sıra adayı gösterilen Başkan Ay, belediye meclisinin ardından 1,5 yıldır birlikte çalıştığı muhtarlara veda etti.

Toplantıda ilk konuşmayı Tüm Muhtarlar Derneği Düzce Şube Başkanı Mensur Bilgin yaptı. Bilgin, 1,5 yıllık süreçte Başkan Ay’ın talepleri elinden geldiğince karşıladığını söyleyerek teşekkür etti.

Bilgin,  “Malumunuz 31 Mart’ta yerel seçimler var. Bu seçimde başkanımızla beraber bizler de seçime giriyoruz. Başkanımızla 1,5 yıl kadar birlikte çalışma imkanımız oldu. Bundan sonra da İGM aday başkanımız. Bir son toplantıda bir araya gelelim istedik, hem başkanımızın bizlere karşı göstermiş olduğu yakın ilgiden dolayı bir teşekkür edelim dedik. Son son bir araya geldik çünkü bizler de bir yarışa girdik. Sandık bu sihirli biryer o perdenin arkasında ne olacağı belli olmuyor. Başkanımız süreç kısa da olsa bizlerin taleplerini elinden geldiğince karşıladı. Tabii her şeyin olması mümkün değil, bu bir hizmet yarışıdır. Tüm hizmetler ve çalışmalar için kendisine teşekkür ediyorum.” Dedi.

Başkan Ay ise, muhtarlarla birlikte 1,5 yıldır yaptıkları çalışmaları anlattı, İGM üyeliği için destek istedi.

Belediye Başkanının sadece belediyenin imkanları ile şehre bir şeyler katmasının yeterli gelmeyeceğini belirten Başkan Ay, İl Genel Meclisinin şehre karışmamasının söz konusu olmadığını söylerken, “ Biz valilikle çalışacağız, sizler bizlere de oy vereceksiniz” dedi.

Toplantı sonunda muhtarlar Başkan Dursun Ay’a hediye takdim etti ve seçim sürecinde başarılar diledi.

 

 

 

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.