Özlü “Sizler bu ülkenin güler yüzü neşesisiniz”

65. Hükümet Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü “Roman kardeşlerimiz, gönlü güzel, hayata pozitif bakabilen insanlardır. Roman’ın kışı olmaz, sizler hep bir baharsınız” dedi. 


14 Mart Roman günü dolayısı ile mesaj yayınlayan 65. Hükümet Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, Roman vatandaşların bu ülkenin gülen yüzleri olduğunu söyledi. 


Özlü mesajında “Roman kardeşlerimiz, gönlü güzel, hayata pozitif bakabilen insanlardır. Onların bu özelliğine birçok şey eklememiz gerekiyor. Bu toprakların, yüzyıllar boyunca farklı kimlikleri, farklı kültürleri, farklı inançları bir arada barış ve kardeşlik içinde yaşatma tecrübesi var. Sizler bu medeniyetin ayrılmaz bir parçasısınız. 
Sizler bu ülkenin gülen yüzü, neşesi, sevincisiniz. Roman’ın kışı olmaz, sizler hep bir baharsınız. Roman karamsar, kötümser olmaz, sizler hep bir inancın, ümidin temsilcisisiniz. Bu duygu ve düşünceler ile 14 Mart Roman gününüzü kutlarım” dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
15.3.2019
07:29

fabrika yıkanlaramı başkan yapacağız get ordan be

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,05
mg


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.