AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Düzce'de

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Düzce'de

Akçakoca, Gümüşova ve Gölyaka’da meydana gelen sel felaketi için Düzce’ye önemli ziyaretler gelmeye devam ediyor. Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sivil Toplum Halkla İlişkiler Başkanı Jülide Sarıeroğlu ve teşkilat üyeleri de Düzce’ye gelerek incelemelerde bulundu.

 

 

Akçakoca, Gümüşova ve Gölyaka’da Yaşanan sel felaketinin ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu başta olmak üzere Düzce’ye tespit için ziyaretler gelmeye devam ediyor. Son olarak . Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve  Sivil Toplum Halkla İlişkiler Başkanı Jülide Sarıeroğlu, çevre illerden milletvekilleri, AK Parti Düzce Milletvekilleri Ayşe Keşir ve Fahri Çakır’ın katılımlarıyla AK Parti Düzce İl Binasında basın açıklaması yapıldı.

 

 

 

Sarıeroğlu açıklamasında şu ifadelerde yer verdi.

 

“AK Parti ailesi olarak her zaman halkımızın yanında hareket ediyoruz. Bugün de çevre illerdeki milletvekillerimizle birlikte sel felaketinin yaşandığı ilçelerde tespit çalışmaları yapmak için Düzce’ye geldik. Selde mağdur durumda kalan vatandaşlarımız helikopterler vasıtasıyla kurtarıldı. Valilik başta olmak üzere felaketin yaşandığı Akçakoca, Cumayeri ve Gölyaka’da hasar tespit çalışmaları devam ediyor. Bu konuda gerekli hassasiyet gösteriliyor. Kayıp olan 7 vatandaşımızın da bulunması için ekiplerimiz devrede.  Biz de ekipler olarak farklı bölgelere giderek incelemelerde bulunacağız.”

 

Konuşmanın ardından teşkilat üyeleri başta acil durum merkezi olmak üzere ilçelere de giderek incelemelerde bulundu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
21.07.2019
09:25

daha önce nerdeydiniz dere yataklarında piknikmi yapardınız size selam olmasın

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,34
mg
20.07.2019
23:02

AÇILIŞ VE GÖSTERİŞLER MİLLETVEKİLLERİ FAHRİ ÇAKIR AYŞE KEŞİR SELDEN ÖNCE NERELERMİŞ CEPLERİNİ DOLDURMA PEŞİNDELERDİ VEKİLLERE ŞUNU SORUYORUM ÜMİT YILMAZIN OFİSİ ECZANENİN YANINDA PEKİ ÇAKIRIN VE KESİRİN VATANDAŞLARI DİNLEDİĞİ OFİSLERİ NEREDE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN HAFTADA 3 GÜN SEÇİM BÖLGELERİNDE VATANDAŞLARIN SORUNLARINI DİNLEYECEKLER DEMİŞTİ ofislerin nerede ve kaç vatandaşın sorunlarını problemlerini dinledi kaç tane vatandaşın sorununu problemini çözdü bu iki milletvekili nerede ve nasıl bir ihale alıp ceplerini kasalarını doldurma düşüncesinden başka bir iş yapıyorlar mı Ankara'dan Düzce'ye gelme lütfunda bilene bulunuyorlar fındık fiyatı araştırma Komisyonu reddedilip alkış yapıp gülüşmeler için devletten maaş alarak Biz vatandaşların sırtında birer yükten başka bir şey değiller

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,12
Mavi Sakal


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.