Bakan Turhan Düzce’de

Bakan Cahit Turhan Düzce’de

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Başkan Adayı Faruk Özlü’nün seçim çalışmalarına destek amacıyla bugün  Düzce’ye geldi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’ın ilk durağı Gölyaka oldu.

Bakan Turhan, buradaki esnaf ziyaretlerinin ardından belediye sosyal tesislerinde çay sohbetine katıldı. Bakan’a, Milletvekilleri ve İl Teşkilatı da eşlik etti.

Gölyaka Belediyesi Sosyal Tesislerinde partililer ve Gölyaka halkı ile biraraya gelen Cahit Turhan burada gerçekleştirdiği çay sohbetinde “ Vatanımız bizim herşeyimiz” diyerek   Gölyaka’nın güzel bir ilçe olduğunu söyledi. 

Bakan Turhan, Düzce ilinin ülkenin cennet köşelerinden biri  olduğunu ifade ederek Gölyaka sırtını dağlara dayamış, evleri ile çayları ile deresi  ile güzel bir ilçemiz” yorumunu yaptı.

Turhan,  “Biz bu topraklara hür özgür bağımsız irademizle devletimizin otoritesi altında yaşıyoruz. Bu inşallah devam edecek.  Bu vatanın bekçiliğini yapıyoruz . Vatanımız bizim herşeyimiz, kutsal değerimiz . Onun için diyoruz ki tek vatan, tek millet,  tek bayrak, tek devlet. Bu vatanımızı böldürmeyeceğiz. Milletimizle   birlikte beraberlik içinde birbirimize dayanarak huzur içinde bu vatanımızla ay yıldızlı bayramızın gölgesinde huzur içerisinde yaşayacağız” dedi. “Bu Vatanın kıymetini bileceğiz” diyen Bakan Turhan sözlerine şöyle devam etti: “Önce birlik ve beraberlik. Birlik ve beraberliğimizi korumak için içimizdeki fitneye,fesata, fırsat vermeyeceğiz ,aldanmayacağız ,akıllı olacağız, dikkatli olacağız. Tedbirli olacağız. Güçlü olacağız bu vatanı bölmek parçalamak isteyenlere karşı her zaman dik duracağız. Bu fırsatı vermeyeceğiz” dedi.
Kardüz'ün kış turizmine açılması için tesisleşmeye gidileceğini söyleyen Turhan, " İnşallah orada kayacağız" derken, Gölyaka otoban girişinin ise 3 ay içinde açılacağın söyledi.

Turhan, daha sonra Düzce’ye geldi. Ak Parti İl Başkanlığı ziyaret etti.Burada yapılan kısa görüşmede Düzce'nin gündemindeki hızlı tren ile ilgli bir soruyu cevaplayan Turhan, hızlı tren için başka bir güzergah incelemesinin yapıldığını ve bu incelemenin durumuna göre Düzce'yi de ilgilendiren güzergah değişikliğine gidilip gidilmyeceğinin belli olacağını söyledi.

 

Bakan Turhan, Akşam namazında Düzce Cedidiye camiinde kandil programına katıldıktan sonra Düzce’den ayrılacak.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
8.3.2019
14:11

hızlı trenden önce fabrikalarımızı yıkacakmısınız

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,63
mg
8.3.2019
14:09

hızlı trenden önce fabrikalarımızı yıkmayın

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,87
mg
7.3.2019
18:38

Yakup Demircan tam destek

Katılıyorum   Katılmıyorum
%47,06
Gölyaka


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.