Özlü; Kul Hakkına El Uzatan Düzce Belediyesinde Görev Yapamaz

Özlü; Kul Hakkına El Uzatan Düzce Belediyesinde Görev Yapamaz

65. Hükümet Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü “Düzce’ye karşı sorumluluk hisseden, vereceği oyun değerini bilen tüm kardeşlerimi AK Parti’ye destek olmaya davet ediyorum. Benim ve arkadaşlarımın yönetimindeki Düzce Belediyesi; 1 Nisan’dan itibaren parmakla gösterilecek, tüm Türkiye’ye örnek olacak” dedi. 


31 Mart seçimlerini kişiselleştirenlerin, kendi siyasi ve maddi geleceklerinin bir aracı olarak görenlerin hüsrana uğrayacaklarını söyleyen 65. Hükümet Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü “31 Mart seçimleri; sen – ben mücadelesi değildir. Bu seçimleri kişiselleştirenler, kendi siyasi ve maddi geleceklerinin bir aracı olarak görenler hüsrana uğrayacaklar. Tüm Düzceli kardeşlerim şunu çok iyi bilsinler, şundan kesinlikle emin olsunlar: Biz Düzce’de herkesin hayatını kolaylaştırmak için, herkesin duasını ve takdirini kazanmak için bu yola çıktık. Kişisel hiçbir hesabın içinde olmadık ve olmayacağız” dedi. 


“Her Düzceli kardeşimin derdi benim derdimdir” Özlü “Her kim bu güzel şehirde karnını doyuruyorsa, her kim bu güzel şehirde nafakasını temin ediyorsa, her kim bu güzel şehirde huzur içinde yaşamak istiyorsa, her kim bu güzel şehirle gurur duyuyorsa, her kim dürüstlük istiyorsa adres bellidir. 


Siyasi hayatım boyunca hiç kimseyi diğerinden ayırmadım. Hiç kimseye siyasi tercihi, kökeni, yaşantısı ile bakmadım. Tek derdim herkesin derdi ile dertlenmek oldu. Buradan ilan ediyorum: Her Düzceli kardeşimin derdi benim derdimdir. Her Düzceli kardeşimin üzüntüsü benim üzüntümdür. Her Düzceli kardeşimin mutluluğu benim mutluluğumdur.


Sadece 31 Mart’a kadar değil, Allah izin verirse Belediye Başkanlığım boyunca; tek bir Düzceli kardeşime sırtımı dönersem, bunun hesabını gelin benden sorun” ifadelerini kullandı.

 
“Dürüst olmayan, çalışkan olmayan, kul hakkına el uzatan hiç kimse Düzce belediyesinde görev yapamaz” diyen Özlü “Benim ve arkadaşlarımın yönetimindeki düzce belediyesi; 1 Nisan’dan itibaren parmakla gösterilecek, tüm Türkiye’ye örnek olacak.


Bizim ekibimiz; makamı ne olursa olsun dürüst olacak. Dürüst olmayan, çalışkan olmayan, kul hakkına el uzatan hiç kimse Düzce belediyesinde görev yapamaz.


Bu bütçe bizim değil, Düzcelinin bütçesi, Düzcelinin alınteri, Düzcelinin parası. Her kör kuruşun hesabını vereceğiz. Ben hesap sormayı da, hesap vermeyi de gayet iyi bilirim. Hesap verenin başımın üstünde yeri var. Hesap vermeyeni Fizan’a kadar kovalarım” dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
23.3.2019
20:19

İşte düzcemizin istediği gibi başkan adayı dürüst herkesin hak ve hukukunu korumak çalışanın hakkı nı verip çalışmadan eli bağlı gezenlerin vay haline keser döner sap döner gün gelir hesap döner allah muvaffak etsin inşallah

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,52
Yusuf Karamert i
23.3.2019
18:22

işte bu yalan

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,34
mg


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.