Yaşlı Adam Muhalefete Verdi Veriştirdi

Yaşlı Adam Muhalefete Verdi Veriştirdi

Ak Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Faruk Özlü, bugün Gaziantep Caddesi ve Spor sokaktaydı. Özlü’ye destek veren yaşlı bir amca, muhalefet partilerine verdi veriştirdi.

Şehir merkezinde seçim çalışmalarına devam eden Ak Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Faruk Özlü’nün bugünkü durağı, Gaziantep Caddesi ve Spor Sokak oldu.

Esnafları ziyaret ederek destek isteyen Faruk Özlü’ye yaşlı bir amcadan destek geldi. Özlü ve Ak Parti’yi öven vatandaş muhalefet partileri için açtı ağzını yumdu gözünü.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na seslenen vatandaş, “ Atatürk’ün partisiyim diye geçiniyor, Atatürk nerede o nereye gidiyor. Kandil’e gidiyor değil mi, bunun altını çiz. Gelelim Karamollaoğlu’na, Erbakan’ın partisi, bana açıklar mı Karamollaoğlu nereye gidiyor.” Derken konuşması hem Özlü’den hem çevredekilerden alkış aldı.

Faruk Özlü, hızını alamayıp Kılıçdaroğlu’nu eleştirmeye devam eden yaşlı adama, “ Düzce’de bir ittifak var karşı tarafta, kim var içinde, İyi Parti var, CHP var, başka PKK var, HDP var,” diye anlatırken, “ben onların hepsini biliyorum” diyen vatandaşa, “ biliyorsan anlat da herkes de bilsin” dedi.

Özlü, esnaf ziyaretlerinde hem talepleri dinledi, hem de sorunların çözülmesi noktasında söz vererek destek istedi.

Ziyaretler sonrası açıklama yapan Özlü, 3 aydır saha çalışmalarına devam ettiğini söyledi, çarşı esnafından beklediğinden daha fazla bir teveccühle karşılaştığını, Düzce’nin bir kez daha Ak Parti diyeceğini belirtti.

HDP ve FETÖ’nün Millet ittifakının ortakları olduğu söylemini tekrarlayan Özlü, sırtını HDP’ye, PKK’ya ve FETÖ’ye dayamış bir ittifak olduğunu ifade etti.

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
15.3.2019
22:49

Allah sizlere akıl fikir versin. Karşı tarafın içinde pkk lılar var diyorsun Faruk açıklada bilelim iftira atarak biryerlere gelemezsiniz. Bakan iken Düzce ye ne yaptın icraatlarını anlat tabi varsa iftira siyasetini bırak.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%46,48
Esnaf
14.3.2019
08:42

Vayyyy Ömer KÜÇÜK....AKP DEN ADAY ADAYI İYİ, MHP DEN İYİ, şimdi ittifak tan olunca ...feto cu ...pkk lı hdp li.....yazık ak partililere yazık...

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,95
Susan Adam
13.3.2019
20:02

Sayin ozluye hic yakistiramadim.duzce icin ne yapcan ona bak.bakilacak yuze utanilacak soz soyleme demisler.duzce kucuk bir yer itham ettigin insanlarla tekrar karsilasirsin.17 yildir duzce siZdeydi.ne oldu gelisemedi.hastahanenin acili yikiliyor perisan.duzceliye kaliteli hizmet verin artik.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%57,14
Duzceli


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.