Siyasetin Magazin Yüzü

Son günlerde seçim arenası, belediye başkan adaylarının karşılıklı sözlü atışmalarına sahne olurken, zaman zaman gülümseten ve siyasetin gergin havasından uzaklaştıran görüntüler de ortaya çıkıyor. Düzce Milletvekili Ayşe Keşir’in çay dağıtan robotun aceleciliğinden mağdur olması gibi. Keşir bu mağduriyeti sosyal medya hesabından esprili bir yorumla paylaştı.

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlere bir aydan az bir süre kalırken siyaset arenası da iyice kızışmaya başladı. Belediye Başkan adaylarının çeşitli söylemlerinden dolayı karşılıklı sözlü atışmalarına sahne olan siyaset arenasında bazen gülümseten görüntüler de ortaya çıkması, siyasetin gergin yüzünü biraz olsun yumuşatmaya vesile oluyor.

Gülümseten böyle bir olay Ak Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Faruk Özlü’nün saha çalışmaları sırasında ortaya çıktı. Özlü’ye saha çalışmalarında eşlik eden Milletvekili Ayşe Keşir ve 1. sıra kontejan adayı Celal Kasapoğlu, bir kafe ziyaretleri sırasında çay içmek istediler. Kafede siyasilere, Mustafa Cesur’un icat ettiği robot servis yaptı.

Robotun getirdiği iki bardak çaydan birini alan Milletvekili Keşir, robotun azizliğine uğradı, aceleci robot Keşir ikinci bardağı alamadan geri gitti. Keşir bu anı, “Keşke ikinci bardağı alabilseydim” şeklinde esprili bir dille sosyal medya sayfasından paylaştı.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.