Ömer Küçük 2 Tartışılan Konu İçin Söz Verdi

Ömer Küçük 2 Tartışılan Konu İçin Söz Verdi

İYİ Parti ve CHP’nin Düzce Belediye Başkanı Ömer Küçük, Düzce’de yapıldıkları dönemde büyük tartışmalara yol açan Rabia Heykeli ve güreş sahası ile ilgili kaldırılacak sözü verdi.

Düzce Tv’de yayınlanan Gündem programına katılan Ömer Küçük, belediyenin yapması gereken görevlerin övünç kaynağı olmaması gerektiğini söyledi, bakanlık yapmış bir adayın  belediyenin yarım kalan yatırımları bittiğinde sahiplendiğini söyleyerek, “ pes doğrusu, hiç yakışmadı” dedi.

Mevcut başkan Dursun Ay’a da göndermede bulunan Küçük, bir pazaryeri 2 cami tuvaletiyle hiçbir şeyin halledilmediğini, belediyenin borç batağına sokulduğunu söylerken, “ Şimdi de İl Genel Meclisine aday olarak, belediyeden 3 kat fazla bütçesi olan il genel meclisinde başkanlığa talipsiniz bırakın orayı da batıracaksınız” dedi.

Düzce Belediyesinin kalıcı konutlara gereken ilgiyi göstermediğini söyleyen Küçük, güreş sahasının kaldırılacağını belirtti.

Rekreasyon alanları ve cazibe merkezi alanlarını çoğaltma sözü veren Küçük, Düzce’nin İstanbul caddesine kilitlenmeyeceğini vurguladı.

Düzce’nin hizmetkarı olmaya geleceğini söyleyen Küçük, nasıl bir belediye hayal ettiğini anlattı.

Küçük, “  O gönül belediyeciliği diyen sonra da sadece kendi gönüllerini eğlendirenler var ya, işte biz bütün halkımızın gönlünde işte bizim belediyemiz diyebilecekleri bir ortam oluşturacağız. Nasıl bizim Ömer diyorlar, bizim belediyemiz bu diyecekler. O belediye ile gurur duyacaklar. Böyle bir belediyenin hayali var bende” dedi.

Küçük , eski Başkan Mehmet Keleş’in döneminden kalma Rabia heykelini kaldıracağını söyledi.

Küçük, Rabia heykelinin Bir siyasi partinin simgesi olduğuna kimsenin itiraz edemeyeceğini söylerken, “ onda Düzce belediyesinin parası var. Ak Parti teşkilatına hediye edelim dedik ama belediyenin parası var, en güzel şekilde değerlendireceğiz, ama o heykel oradan kalkmalı, bir partinin siyasi amblemi olduğuna göre, Düzce’de de tek o parti olmadığına göre, tüm partilerin amblemlerini koyamayacağımıza göre onu oradan kaldırmak zorundayız. Bu hareketimiz de o siyasi partiye saygısızlık  olarak adledilmesin.” Şeklinde konuştu.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
11.3.2019
12:57

ömer bey hakkaten chp ve iyi nin safına geçince sende değişmişsin ya, daha diyecek bir şey yok.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%59,94
dane diyelim


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.