Keskin’den Polemik Yaratacak Sözler

Ak Parti İl Başkanı Mustafa Keskin’den polemik yaratacak sözler. Bazı partilerden aday olup da o partilerin düştüğü duruma “biz böyle değiliz” diyenlerin  halkı kandırdığını iddia etti. “Halkın karşısına çıkıp utanmadan sıkılmadan kendi isimlerine oy isteyenler arkalarını dönüp savundukları partiye baksın, kime hizmet ettiklerini düşünsünler de öyle istesinler” dedi.

AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, Ak Parti ile MHP’nin oluşturduğu Cumhur ittifakı kapsamında Türkiye genelinde bazı illere ortak aday çıkartıldığını söyledi , Düzce’de ise iki partinin de ayrı aday ile seçime gittiğini yineledi. Keskin, Ak Parti’nin Düzce’de ve ilçelerinde tek başına seçime girdiğini belirtti.

Ak Parti’nin milletinin karşısına tek başına çıktığını söyleyen Keskin, “ Bizler Düzcelilerden oy isterken, Cumhurbaşkanımızın ve Ak Partimizin adaylarına oy istiyoruz. Diğer tarafta bir millet ittifakı var. Bu ittifaka bütün Türkiye’de çok dikkat edilmesi gerekiyor. Türkiye’de uzay çalışmaları yapılacak itiraz eden bir parti var, köprü, yol yapılacak, bu milletin bekası için yapılacak çalışmalara  itiraz eden parti var. Bunlar tek başına olmuyor. Ne zaman ki Türkiye’nin hayrına bir şey olacak CHP ve Kılıçdaroğlu itiraz ediyor. Bunu Türk Milleti çok güzel irdeliyor.” Dedi.

Keskin, Millet İttifakı adayı için de tartışılacak sözler söyledi. Bir HDP’linin Millet İttifakının diğer ortağı İYİ Parti’ye oy vereceğim demesinin ittifakta gizli ortak olduğunu gösterdiğini söyleyen Keskin, bunun Türk milletinden saklanamayacağını dile getirdi.

Keskin, “ Biz kürt seçmenimizden eminiz, bizler Sayın Cumhurbaşkanımızdan eminiz. Biz onlara güveniyoruz. Bu HDP’ye , Türkiye’yi bölmek isteyenlere, FETÖ uzantılarına cevabı 31 Mart’ta vereceğimize inanıyoruz. Bir partiden aday olduysanız o partinin tüm tüzüğünü, liderinin tüm görüşlerini kabul etmiş sayılırısınız. Eğer o görüşlere sahip değilseniz  o partiden aday olmamanız lazım. Bağımsız olabilirsiniz, bağımsız aday da var Düzce’de.” Şeklinde konuştu.

“Biz Cumhurbaşkanımızın ve partimizin ölümüne arkasındayız” diyen Keskin, bazı partilerden aday olup da o partilerin düştüğü duruma “biz böyle değiliz” diyenlerin  halkı kandırdığını iddia etti. Keskin, “ Halkın karşısına çıkıp utanmadan sıkılmadan kendi isimlerine oy isteyenler arkalarını dönüp savundukları partiye baksın, kimlerle ortak olduğuna baksın, kimsenin aklıyla dalga geçmesinler. Bu milletin cevabı 31 martta olacaktır. Ben Düzceliye inanıyorum. Düzceli inşallah sandıkları patlatacak, hep birlikte Cumhurbaşkanımıza, Ak Partimize destek verecek.” Dedi.

Keskin sözlerini, “ Diğer taraftakiler kimlere hizmet ettiklerini düşünüp de Düzcelilerden öyle oy istesinler” cümlesiyle tamamladı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.