Bakan Soylu Düzce'de

Bakan Soylu Düzce'de

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ak Parti Belediye Başkan Adayı Faruk Özlü’ye destek vermek amacıyla bugün Düzce’ye geldi. Özlü’ye övgüler yağdıran Soylu, “ Kazanırsa 5 yıl Düzce’de destan yazar” dedi.

Genel siyaset ve gündem konularından bahseden Soylu, iktidar oldunuz muktedir olamadınız diyenlere karşı halkın karşısına" hem iktidar hem muktedir olduk" demek için çıktığını söyledi.

Türkiye'nin ilelrmesini, büyümesini istemeyenler olduğunu söyleyen Soylu, Gezi'yi, 15'temmuz'u yapanların Türkiye'nin karşısında olduğunu söylerken, zillet ittifakını eleştirdi.

Güneydoğu’da artık 24 saat huzur olduğunu söyleyen Soylu, “bizi PKK’dan kurtardığınız için Allah razı olsun diyen insanlar var. Biz orya 13 yaşındaki kız çocukları Murat Karayılan’ın masasına meze olarak getirenlerin burnundan fitil fitil getirmek için gidiyoruz”

Soylu, “Bizi büyük, asil milletiz, sizden güç istemeye geldik. 31 Martta zafiyete düşersek kaymakamları, valileri,  çocukları maskaraya çevirirler. Bizim güçten düşmemizi bekliyorlar. Bunu hep birlikte güçlü bir şekilde gerçekleştiremeyeceğimizi düşünüyorlar, tezgahları bu."şeklinde konuştu.

Uyuşturucu satıcıları için, “okul önlerinde satıyorlarsa polislerimiz ayaklarını kırsın” dediğini hatırlatan Soylu, sokak sokak gezdiğini ve vatandaşı dinlediğini belirtti. Cumhuriyet Tarihinin en büyük uyuşturucu operasyonlarını yaptıklarını söyleyerek, PKK’nın her taraftan şah damarını kestiklerini ifade etti.

 “Siz Faruk Özlü’yü seviyor musunuz” diyen Soylu, savunma sanayindeki bir çok projede Özlü’nün imzası olduğunu söyledi.

"İş yapma azminden, herkesi kucaklayan bir adamdır. İyi bir dosttur, iyi bir komşudur, vefayı iyi bilir, vizyonu vardır. Dünyayı takip eder, Düzceli hemşerilerimiz kendilerine destek verir de kazanırsa Düzce’de 5 yıl destan yazar.” Diyerek, vatandaşlardan sandıkları patlatarak Özlü’ye destek vermelerini istedi.

“İçişleri Bakanı ve Süleyman Soylu kardeşiniz olarak Faruk Özlü’nün emrindeyim. Allah Bizleri size mahcup etmesin” şeklinde konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
9.3.2019
07:24

Yine akp düzceyi boş vaatlerle kandırmanın peşinde soylu cumhur ittifakını ağzına almadı bu nasıl ittifak düzceyi böyle kandırın 15 seneden beri akp oyalıyor be sefer oyunu düzce halkı bozacak mhp geliyor

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,78
Düzcede degişim zamanı mhp
8.3.2019
20:55

Destan ?

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,30
Zeki


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.