Kadınlar Sordu, Özlü Cevapladı

Özlü kadınlar ile Düzce’yi ve Düzce’ye yapacağı projelerini konuştu. AK Parti Kadın Kolları tarafından yapılan organizasyonda kadınlar sordu, Faruk Özlü cevapladı. 

Cumhuriyet Mahallesi Aile ve yaşam Merkezi Konferans Salonunda yapılan söyleşi programı’na Faruk Özlü Yanı sıra eşi Onur Özlü ile AK Partili Kadınlar katıldı. Programın  moderatörlüğünü ise milletvekili Ayşe Keşir yaptı. Program, saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı.

 “Kadınları Siyasetle Erdoğan Buluşturdu”

Programın açılışında konuşan AK Parti Kadın Kolları Başkanı Güler Güneş konuşma yaptı. Konuşması’nda kadınların siyasete girmesinin önünü Recep Tayyip Erdoğan’ın açtığını dile getiren Güler Güneş; “Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kadınları siyasetle buluşturmam en büyük başarımıdır söylemi partimizin ve genel başkanımızın kadına verdiği değerin en güzel göstergesidir. Bu mücadelede en büyük güven ve destek kaynağımız ülkemize çalışmaları ve başarılarıyla değer katan geleceğimize karşı konulan tehditler karşısında dimdik duran cesur, özgüvenli ve eğitimli kadınlarımızdır. Bugün burada kadınlar şehrimizi konuşuyor diyerek kadınlarımızı Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü ile buluşturduk” dedi.

Ardından moderatörlüğünü milletvekili Ayşe Keşir’in yaptığı ve Faruk Özlü’nün konuşmacı olarak katıldığı programa geçildi. Programda kadınlar şehir ile ilgili sorunlarını ve önerilerini Faruk Özlü ile paylaştılar. Faruk Özlü’de hem seçildiği takdirde Düzce için yapacağı çalışmalarını anlattı hem de kadınların sorularını cevaplandırdı.       

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.