Özlü Küçük ve Bıyık'a Verdi Veriştirdi

Özlü Küçük ve Bıyık'a Verdi Veriştirdi

AK Parti Belediye Başkan Adayı Faruk Özlü, seçim çalışmaları sırasında kendisi hakkında İyi Parti Adayı Ömer Küçük’ün yaptığı açıklamalara çok sert yanıt verdi. Hasan Kaya’nın sunduğu Gündem Özel programında konuşan Faruk Özlü, Ömer Küçük’e “5 Seçim kaybetmişsin benim başarımı değerlendiriyorsun. Kendine bak” sözleriyle cevap verdi. Erdoğan Bıyık’ın projemi çaldı söylemine de cevap veren Özlü; “Türkiye’nin dijital yolunu  hazırlamış bakanım. Senin projeni neden çalayım” dedi.

 

Düzce Tv ekranlarında Hasan Kaya’nın sunduğu Gündem Özel programına katılan AK Parti Belediye Başkan Adayı Faruk Özlü, Kaya’nın sorunlarını içtenlikle cevapladı. Özlü, MHP Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık’ın “dijital belediyecilik projemi çaldı” söylemine cevap veren Faruk Özlü, bakanlığı döneminde Türkiye’nin Dijital yol haritasını hazırladıklarını belirterek, “Türkiye’yi dijitalleştiren bir insanın bir belediye başkan adayının projesini neden çalsın” diyterek cevap verdi. Faruk Özlü; “Bir aday çıktı dedi ki dijital belediyecilik fikrini benden çaldı. Benim projemdir. O kadar saçma bir şey ki. Ben Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yaptım. Türkiye’nin dijital dönüşüm yol haritasını hazırladım. Haziran 2018’de kitabını yazdık. Şimdi bunu hazırlamış bir insana diyeceksiniz ki Dijital belediyecilik fikrini benden çaldın diyeceksiniz. 17 Nisan’da Türkiye’nin dijital dönüşüm projesini başlattık. 17 Nisan’da Belediyeciliğin sadece çöp toplama, temizlik olmadığını anlattım konuşmam var. Belediye Başkan adayı; ‘ben dijital belediyecilik fikrini öne sürdüm, benden bir ay sonra Faruk Bey fikrimi çaldı. Daha bakanım o zaman, belediye başkan adaylığım bile ortada yok. Şimdi atarken doğru atacaksınız. Karnından konuşmak olmaz, karnından konuşmak olmaz. Çıkarlar böyle belgeleriyle adama sorarlar. Biz dijital belediyeciliğin ve Dijital Türkiye’nin kitabını yazdık. Platformunu kurduk. Bütün bunları yaptık sen çıkacaksın Faruk Özlü benim projemi çaldı diyeceksin. Böyle bir şey olabilir mi? Buna kargalar güler” dedi.  

 

 

“Millet ittifakı başarılı olursa karanlık eller nemalanacak”

Düzce’de ylan ve dedikodu üzerine siyaset yapıldığını belirten Faruk Özlü, Düzce siyasetini yalan ve dedikodulardan temizlemek istediğini söyledi. Aziziye Mahallesi’nde söylediği Millet İttifakını PKK/YPG’nin siyasi uzantısı HDP’nin de desteklediğini belirttiği ve sonrasında İyi Parti Adayı Ömer Küçük ile polemik konusu olan konuşmasına değinen Faruk Özlü, sözlerinin arkasında olduğunu dile getirdi. Faruk Özlü;  “Düzce’de çok yalan var, dedikodu var. Dedikodu siyaseti yapanlar var. Düzce’nin bunlardan ayıklanması, yıkanması ve temizlenmesi gerekiyor. Benim bu programa katılmamdaki tek amacım gerçeklerin ortaya çıkartılmasıdır. Yalanla, İftirayla siyaset yapmanın önüne geçilmesidir. Özetle Düzce’de 3 büyük yalan var. Birinci yalan benim bir adaya terörist dediğim yalanıdır. Ben terörist demedim. Ağzımdan böyle bir şey çıkmadı. Ama bu ittifakın arkasında kimlerin olduğunu ittifakın ortakları söylüyorlar. Ben söyleyince kızıyorlar ama genel başkan yardımcıları, Grup Başkan Vekilleri, arkasını PKK/YPG’ye dayayan ve şimdi hapiste olanlar söylüyor. Dolayısıyla Aziziye Mahallesi’nde söylediklerimin dimdik arkasındayım. Bu ittifaktan nemalanmak isteyen bir takım karanlık odaklar vardır. Ben sözlerimin arkasındayım” dedi.

 

“Mağdur siyasetinden rant kapmaya çalışıyor

Faruk Özlü, Millet İttifakı’nı anlattığı konuşmasının ardından İyi Parti adayı Ömer Küçük’ün mağdur siyaseti yaparak rant devşirmeye çalıştığını söyledi. Faruk Özlü; “Bana terörist dedi diyenler buradan siyasi bir rant devşirmeye çalışıyor. Mağdur rolü oynayıp bir siyasi gelir, siyasi rant elde etmeye çalışıyor. Bunları söyleyen arkadaş, siyasi nezakete uymayacak şekilde ‘çok başarılı olsaydı bakan kalırdı diyor. Bu söylem çok kaba bir söylemdir. Çilimli Topçular Köyü’nden arkasında hiçbir özel güç olmadan bakanlık görevine kadar gelebilmiş bir Düzceli için zaten başlı başına bir başarıdır. Sen neyi kötülüyorsun. Çıkıp sorsalar ‘Kardeşim adam öyle yada böyle bakan olmuş birde sana bakalım. 1999’da aday olmuşsun kazanamamışsın, 2004’te aday adayı olmuşsun aday yapmamışlar, 2009’da aday olmuşsun seni seçmemişler, 2014’te aday olmuşsun kazanamamışsın,2019’da yine adaysın. Önce kendine bakacaksın. Böyle bir soru sorarlar diyeceksin ve konuşmayacaksın. Hayatında zerre kadar bir başarı olmayan kişilerin biraz dikkatli konuşması lazım. Benim başarımı takdir edecek iki unsur var. Bunlardan birisi Genel Başkanım ve Cumhurbaşkanım Recep Tayyip Erdoğan diğeri millettir. Ben aday oldum 2015’te aday oldum seçildi. 1 Kasımda yine aday oldum yine seçildim. Sonra komisyon başkanı oldum. Sonra bakan oldum. Sen çıkacaksın diyeceksin ki; ‘başarılı olsaydın bakan olarak kalırdın’. Sen 5 seçime girmişsin seçilememişsin. Kendine bakacaksın ve özür dileyeceksin” dedi.   

 

 

 

 

 

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
23.3.2019
19:46

Güneydoğu da BELEDIYE secimlerını kazanan bır kaç komınıst solcu başkanlar var.Allah aşkına adamların icraatlarına bır bakın ınanamazsınız.Adamlar hızmet için göreve gelmişler bıde Düzce dedı AKP yı bakın hıç bır şey yapmamışlar.Beledıye yenı kredı çektı BELEDIYESI borç batağından kurtulamıyor.Bu paralar nereye harcadıklarını halk bılıyor..Oyumuz IYI PARTİYE .

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,99
T.AYDIN
22.3.2019
21:52

Düzce ye de böyle siyaset yakışır zaten. Programı yapan Akp yöneticisi katılan Akp adayı; atan aynı takımdan tutan yine aynı takımdan.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%66,16
Çetin


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.