Erdoğan'dan Faruk Özlü'ye Övgü Dolu Sözler

Faruk Özlü'ye Övgü Dolu Sözler

31 Mart seçimleri öncesi bugün Düzce'ye gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan, Düzce Belediye Başkan Adayı Faruk Özlü'ye övgü dolu sözler.

 

Anıtparktaki binaları göstererek şimdi şu evlere bakıyorum gayet güzel zemin artı 3 bunu üzerine kesin çıkmamamız lazım ve çıkma balkonların olmaması lazım, depremlerin en büyük tehlikesi bu çıkmalardır .Faruk Özlü'ye sende projecisin her ne kadar makina mühendisi olsanda projeci özelliğin var dolayısıyla bu konuda inşakllah değişimi dönüşümü yapmaya devam edeceğiz.Bu güzellikler Düzcenin tamamında görelim dedi.

 

"Eski bakanımız Faruk Özlü'yü aday göstermemizin bir nedeni var"

 

Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü'yü Düzce Belediye Başkan adayı göstermelerinin bir nedeni olduğunu ifade eden Erdoğan, “Tam bir proje ve hizmet insanı olan Sanayi ve Teknoloji eski Bakanımız Faruk Özlü kardeşimizi buraya aday olarak gönderdiysek bunun bir sebebi var. Bu dönüşüm, değişimi başarmaktır sebebi. Kendisinin bugüne kadar Türkiye ve Düzce için yaptıkları ve yapacaklarını en iyi sizler biliyorsunuz. Düzce bugüne kadar bizi hiç üzmedi, yanıltmadı, inşallah bu seçimlerde de Düzce rekorlar listesinin en üstlerinde yer alacaktır" ifadelerini kullandı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
27.3.2019
18:55

Bakanlıktan aldınız. Milletvekili yapmadınız. Ömer Küçük çıkmasaydı faruk özlü tarihe karışacaktı. Ama baktınız ki elinizde elde tutulur aday yok. Öyle ceketimi arsam kazanır Düzce’si de değil artık. Bu halkın tabanında bir görüş. Bir keskin gitti diğeri geldi. Al birini vur ötekine.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%49,80
Aa


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.