Yemenici: ‘Önümüzdeki dönem gençlerin dönemi olacak’

Yemenici: ‘Önümüzdeki dönem gençlerin dönemi olacak’

Yemenici: ‘Önümüzdeki dönem gençlerin dönemi olacak’

Akçakoca Belediye Başkanı ve AK Parti Akçakoca Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yemenici ve AK Parti teşkilatı tarafından Değirmenağzı 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Parkı anfi tiyatroda gençlere yönelik etkinlik düzenlendi.

‘Gençlik konser ve mangal etkinliği’ adı altında gerçekleştirilen etkinliği binlerce Akçakocalı katıldı.

 

ÖZGÜR KARAKAŞ COŞTURDU!

Akaçkoca’nın yerel sanatçılarından Özgür Karakaş ve grubunun sahne aldığı konser etkinliği coşkulu anlara sahne olurken anfi tiyatroyu dolduran binlerce Akçakocalı hep bir ağızdan Karakaş’ın seslendirdiği şarkılara eşik etti.

 

METRELERCE UZUNLUKTA HORON

Özgür Karakaş konserinin ardından yine Akçakoca’nın yerel sanatçılarından Özgür Güçlü kemençesi ve sesi ile katılımcıları coşturdu. Anfi tiyatroya gelen binlerce Akçakocalı metrelerce uzunluğunda horon oluşturarak eğlencein doruklarına ulaştı.

Etkinlikle alakalı açıklamada bulunan Akçakoca Belediye Başkanı ve AK Parti’nin Akçakoca Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yemenici etkinliğe katılan Akçakocalılara teşekkürlerini ileterek özetle şu açıklamaları yaptı:

 

‘5 yıl sonra partimiz ve sizlerden aldığımız teveccühle tekrardan karşınıza Belediye Başkan Adayı olarak çıktık. Ben inanıyorum ki bu 5 yıllık hizmetlerimiz ve önümüzdeki dönem projelerimizle birlikte yeniden Akçakoca’ya hizmet için hep beraber yürüyeceğiz. 

Tevazu ile, samimiyet ile , gayret ile Akçakoca’ya hizmet etmeye devam edeceğiz. Ben sizlere inanıyorum, sizler de bana inanın ve beni bu yolculukta yalnız bırakmayın. 

Yeni dönemde de önceliğimiz gençlerimiz ve kadınlarımız olacaktır. Ve tüm hemşehrilerimizi kapsayacak yeni projelerle hizmete devam edeceğiz.’


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.