Bu nasıl umursamazlık

Bu nasıl umursamazlık

Bu nasıl umursamazlık

Düzce’de yaşanan sel felaketinin ardından özellikle Akçakoca’da ve çevresinde bir çok turizm alanı ve işletmesi zarar gördü.

Ancak turizm işletmecileriyle yapılan görüşmelerde İl Kültür ve Turizm Müdürü Resul Taştan’ın bir kez dahi kendilerini ziyaret etmediği gibi arama tenezzülünde dahi bulunmadığı söylendi.

 
Düzce’de sel felaketinin ardından turizm anlamında büyük bir kayıp yaşandı. Özellikle Akçakoca ve çevresinde sel sularına kapılan bir çok tesis kullanılmaz hale gelirken sel sularının getirdiği kirlilik, ağaçlar ve taşlar sahillerde bazı esnafları iş yapamaz duruma getirdi. 


Akçakoca’da Kurban Bayramı tatilini geçirmeyi planlayan bir çok kişinin rezervasyonlarını iptal ettiği öğrenilirken, özellikle bu dönemde turizmcilerin yanında olması gereken İl Kültür ve Turizm Müdürü Resul Taştan’ın ise bölgede ki turizm işletmelerini ziyaret etmediği gibi aramadığını da söylediler. 


Özellikle bu zor dönemde turizm işletmelerinin destekleme, yapmaları gerektiği konusunda uzman bilgisi vermesi gerektiğine inanılan Taştan’a tepkiler çığ gibi büyümeye başladı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
28.07.2019
21:32

Çok yanlış bir haber.. müdür bey Akçakocadaki zarar gören tüm tesisleri bizzat hem kendi hemde İlden beraber geldiği kurum amirleri ile beraber gezdi.. nelere ihtiyaçları olduğu hakkı da bilgi aldı destek verdi

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,42
Murat barlas


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.