Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy nerede?

Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy nerede?

Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy nerede?

Birileri Kültür Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’a, Cumayeri Dokuzdeğirmen bölgesinde rafting sektörünün bittiğini, Batı Karadeniz’in incisi Akçakoca’da da turizmin çöktüğünü söylesin.

Ankara’dan hükümete bağlı bakanların biri gidiyor diğeri geliyor. Sel felaketinin üzerinden 9 gün geçmesine rağmen   Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u ara ki bulasın.

11 Temmuz 2018 tarihinde Resmi gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren Kültür ve Turizm Bakanlığı görev ve yetkilerini yeniden düzenleyen kararnamede, Turizm Bakanlığının görev ve yetkileri tanımında  Turizmi, milli ekonominin verimli bir sektörü haline getirmek için yurdun turizme elverişli bütün imkanlarını değerlendirmek, geliştirmek ve pazarlamak. Turizm yatırımları ile ilgili taşınmazları temin etmek, gerektiğinde kamulaştırmak, bunların etüt, proje ve inşaatını yapma ve yaptırmak. Türkiye'nin turistik varlıklarını her alanda tanıtıcı faaliyetler ile her türlü imkan ve araçlardan faydalanarak kültür ve turizmle ilgili tanıtma hizmetlerini yürütmek." Diye tanımlıyor.

BAKAN BEYE GÖREV TANIMINI HATIRLATMAK HADDİMİZ DEĞİL AMA,

BAZI ŞEYLERİ DE ALT ALTA SIRALAMAK İSTERİZ….

Akçakoca ve Cumayeri Dokuzdeğirmen bölgesinde faaliyet gösteren turizm tesisleri yerle bir oldu.

 Sel sularından nasibini alan Akçakoca Değirmenağzı bölgesinde ki turistik tesisler bitti.  Akçakoca’nın en güzel plajlarından olan  Değirmenağzı plajı yok oldu. Akçakoca’da Denize girmek geçici süreliğine yasaklandı. Sahillerimiz derelerin deniz taşıdığı çer çöple dolu.

Cumayeri Dokuzdeğirmen bölgesinde bulunan ve her yol on binlerce misafiri ağırlayan Türkiye’nin en önemli rafting parkurunu sel suları yuttu.

Melenağzı bölgesinden başlayarak Akkaya sınırına kadar olan sahil bandımızdaki bütün plajlarımız bozuldu, sel sularının taşıdığı çer çöpten kirlendi.

Sel felaketi ile birlikte oteller boşaldı, rezervasyonlar iptal edildi.

9 günlük Kurban Bayramı için şu anda tablo hiç iç açıcı değil. 

Peki, bütün bunlar olurken, bakanlığın taşra teşkilatı ne yapıyor?

İl Müdürü Resul Taştan, selden büyük zarar gören işletmeler geçmiş olsun ziyaretine gitti mi? ,

Karadeniz’in İncisi Akçakoca’da turizmin bittiğini söyledi mi?

 Ya da ne bileyim,  en azından 9 günlük bayram tatili münasebeti ile Akçakoca’yı canlandırmak için Turizm Bakanlığı aracılığı ile tur firmalarını Akçakoca’ya yönlendirmeyi düşündü mü?

Bir çift lafta AK Partili yerel siyasetçi  ve milletvekillerine söyleyelim…

Akçakoca’da ki turizm işletmelerine en azından moral destek vermek için sayın bakanı Akçakoca’ya davet etmek, Dokuzdeğirmen bölgesinde ki rafting alanını gezdirmek sizin de mi aklınıza gelmedi?


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.