İnegöl´den Afetzedelere Oturma Grupları Yardımı

İnegöl´den Afetzedelere Oturma Grupları Yardımı

18 temmuz´da Akçakoca ve köylerini etkisi altına alan sel afetinin yaraları her geçen gün sarılırken, Afetzedelere bir yardım eli de İnegöllü mobilyacılardan geldi.

 

Akçakoca Ziraat Odası Başkanı Levent Başaran ve Düzce Abhaz Kültür Derneği Başkanı İlhan Kıymet´le birlikte Akçakoca´ya gelen İnegöl Ziraat Odası Başkanı ve İnegöl Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, afetin vurduğu köylere gitmeden önce basın mensuplarına bir açıklama yaptılar. Akçakoca Ziraat Odası Levent Başaran "18 Temmuz sel felaketinde birçok vatandaşımız etkilendi. Buna istinaden bir yardımlaşma ve dayanışma örneği olarak Bursa İnegöl Ziraat Odası başkanımız, Mobilyacılar Derneği başkanımız, Düzce Abhaz Kültür Derneği başkanımız  ilçemize teşrif ettiler. Burada bulunmalarından ve duyarlı  davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

 

Düzce Abhaz kültür Derneği Başkanı İlhan Kıymet "Ziraat Odası Başkanımız sayın Sezai Çelik arkadaşım ve Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan ile birlikte, birkaç gün içerisinde selden etkilenen vatandaşlarımız için bir geçmiş olsun dileklerini iletmek için geleceklerini söylediler. Öğlen saatlerinde Düzce´ye oradan da Akçakoca´ya geldik. Allah nasip ederse Uğurlu, Esmahanım ve Dilaver Köylerini ziyaret edeceğiz. Selde zarar gören evlere eşya ve mobilya yardımı yapacaklar. Buraya geldikleri için İnegöl Ziraat Başkanımıza ve İnegöl Mobilyacılar Başkanımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

 

İnegöl Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik "Öncelikle Akçakoca´da yaşanan affet nedeniyle burada herkese geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Mobilyanın başkenti İnegöl´den selam getirdim. İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanından, Mobilyacı Odası Başkanımızdan ve tüm mobilyacılarımızdan selam getirdik. Ziraat Odası Başkanı Olarak Türkiye´nin neresinde olursa olsun böyle afetler içimizi sızlatıyor. Dolayısıyla gün birlik, beraberlik, kardeşlik günüdür. Bu yüzden evleri tam olarak zarar görmüş ailelere mobilya ve benzeri eşya veriyoruz. Arkadaşlarıma teşekkür ederim." Şeklinde konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.