Yemenici ve Pazvant'ın İmar Oyunu

Yemenici ve Pazvant'ın İmar Oyunu

Yemenici ve Pazvant'ın İmar Oyunu

Akçakoca Medya'da, Özhan Kızıltan'ın ortaya çıkardığı skandal haberde, Cüneyt Yemenici'nin belediye başkanlığı dönemide,  Yemenici'nin eczane açması için  işyeri olarak gösterilerek imar affı kapsamına sokulduğu ortaya çıktı. Haksız kazanca tepki gösteren vatandaşlar, imar oyununun belediye tarafından boşa çıkarılmasını istediler.

İşte Özhan Kızıltan tarafından kaleme alınan  KANKALARIN İMAR OYUNU HABERİNİN TAMAMI

 Cüneyt Yemenici’nin uzun süredir peşinden koştuğu fakat bir türlü eczaneye çevirme fırsatını yakalayamadığı o direnin beş ay önce işyeri olarak gösterilerek imar affı kapsamına sokulduğu ortaya çıktı.

Mevzuata göre, apartman dairelerinin cins değişikliği yapılarak ticarethaneye dönüştürülmesi mümkün değil. Dolayısıyla Cüneyt Yemenici’nin eczane yapmak istediği “Akçakoca 1 no’lu Aile Sağlığı Merkezi” karşısındaki köşe dairenin imdadına imar affı koştu.

 

Mehmet Nazım Pazvant’a ait olan daire, konut olmasına rağmen beş ay önce “KAÇAK İŞYERİ” olarak gösterilip “İMAR AFFI” kapsamına sokulduğu ortaya çıktı.

Böylece Cüneyt Yemenici’nin uzun süredir hayalini kurduğu fakat eczane yapmak için çözüm yolu bulamadığı daire Yemenici ve Pazvant’ın kurguladığı “Alicengiz Oyunu” ile dükkân statüsüne geçti.

Akçakoca Ticaret Odası Başkanı Mehmet Nazım Pazvant’ın 600 lira kira karşılığı kiracı bulamadığı pejmürde dairesi, imar barışından haksız şekilde yararlanılarak işyerine çevrilmek suretiyle en az 6.000 tl aylık kira getirisi olan dükkâna dönüşmüş oldu.Ne demişler; “Onlar ermiş muradına biz çıkalım kerevetine”

HABER-YORUM ÖZHAN KIZILTAN


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.