Garaj Temizlenmeye Başladı

Garaj Temizlenmeye Başladı

Garaj Temizlenmeye Başladı

Sel felaketinde su altında kalan Akçakoca Belediyesi'nin kalbi, bugün yapılan temizlik seferberliliği ile yeniden ayağa kaldırılmaya çalışılıyor.

18 Temmuz Perşembe günü yaşanan sel felaketinde su altında kalan belediye garajı, Belediye Başkanı Okan Yanmaz’ın da yer aldığı  ve kimi sivil toplum temsilcilerinin de yer aldığı çalışma ile temizlenmeye başlandı.

 Toplu taşıma araçları başta olmak üzere, makine İkmal şefliği garajının içler acısı hali yaşanan felaketinde boyutlarını gün yüzüne çıkardı.

Fen İşleri Müdürlüğüne ait personel bir yandan zararın boyutlarını hesap etmeye çalışırken bir yandan da elde kalan sağlam ekipmanları çalışır hale getirmek için uğraş veriyor.

Belediye kaynaklarından alınan bilgiye göre, zararın boyutlarının çok büyük olduğu ve belediye ait makine ikmal şefliğinin yeniden ayağa kalkabilmesi için mutlaka devlet tarafından kaynak aktarımı yapılmasının zorunlu olduğu belirtildi.

Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz’ın da yer aldığı temizlik çalışmasının birkaç gün daha süreceği belirtildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
23.07.2019
20:49

Gözlerim yaşardı başkan o kadar yığratmış kendini ama ne ayakkabılarında ne de pantolununda zerre toz var.. Çağır televizyonları fırçayla poz ver, ne kadar ayıp zaten sen icraat merciisin neyin şovunu yapıyorsun

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,40
Ufuk polat


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.