Öğrenciler Ziyaretlerinden Memnun Kaldı

Öğrenciler Ziyaretlerinden Memnun Kaldı

Öğrenciler Ziyaretlerinden Memnun Kaldı

Düzce Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğünün Kurtsuyu’nda bulunan Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencilerini ağırladı.

Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri  yardım ve tedaviye muhtaç sokak hayvanlarının barındığı Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.

Hayvan haklarına dikkat çekmek için farkındalık oluşturma amacıyla düzenledikleri ziyarette öğrenciler Veteriner Hekim eşliğinde barınakta bulunan sokak hayvanları ile vakit geçirdi. Bakımevinin ameliyathanesi, kulübeleri ve sokak hayvanlarının bulunduğu kapalı alanları gezen öğrenciler tesis hakkında da ayrıntılı bilgi sahibi oldu.

‘Satın alma, sahiplen’ diyen öğrenciler sokağa bırakılan hayvanlar için insanların duyarlı olmalarını istedi. Düzce Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğüne teşekkür eden gençler “hayvan haklarına dikkat çekmek için yaptığımız bakımevi ziyaretinde Veteriner İşleri Müdürlüğüne buradaki hayvanlara çok iyi baktıkları için ve bize destek oldukları için teşekkür ediyoruz” dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.