Akçakoca Belediyesi’nde Neden Mali Kriz Yaşanıyor? İşte Cevabı

Akçakoca Belediyesi’nde Neden Mali Kriz Yaşanıyor? İşte Cevabı

Akçakoca Belediyesi’nde Neden Mali Kriz Yaşanıyor? İşte Cevabı

Akçakoca Belediyesi makam aracını icraya vererek yediemin deposuna kaldıran Çınaray firması ile Akçakoca Belediyesi arasında ki son 5 yıllık ticari ilişkilerde  ilginç detaylara rastlandı.

 

 

Düzcesonhaber’in haberine göre;Akçakoca’nın AK Partili eski Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici’nin görev yaptığı süre içerisinde belediyeye yaptığı alımlar hayrete düşürdü. Akçakoca Belediyesi’nin icraya vererek makam arabalarına el konulan firmadan yapılan alımlarda en dikkat çekici kalemler  çeşitli ebat ve boyda on binlerce Türk Bayrağı,  çok sayıda krom ve demir bayrak direkleri ile kadınlar plajına alınan temenni defteri oldu.

 

Plaja temenni defteri ne kadar olabilir?

 

Akçakoca Belediyesi’nde eski Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici’nin nasıl har vurup harman savurduğu belgeleri ile ortaya çıktı. Yemecini’nin görev yaptığı dönemde Akçakoca Belediyesi’ni icraya vererek araçlarına el koyan Çınaray isimli firmadan alınan malzemelerin yer aldığı listede özellikle Türk Bayrakları, bayrak direkleri ve kadınlar plajına alınan temenni defteri dikkat çekiyor.  Belgelerde, temenni defterine 1 .150 lira ödeme yapıldığı görülüyor.

Belgelerde yer alan bilgilere göre, Akçakoca Belediyesi tarafından 2014-2019 yıllıları arasında tek firmadan toplamda 681 bin 539 lira 37 kuruşluk doğrudan alım  yapıldığı görülürken, seçimlere son 6 ay kala  Çınaray firmasından Akçakoca Belediyesine kesilen faturalardaki artış ise dikkatlerden kaçmadı.

İşte kalem kalem alınan malzemelerin listesini gösteren o belgeler;

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.