Akçakocalı Kazancı’dan Örnek Hareket

Akçakocalı Kazancı’dan Örnek Hareket

Akçakocalı Kazancı’dan Örnek Hareket

Akçakoca’da internet kafe işletmeciliği yapan Çağdaş Kazancı, Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nazım Pazvant’ın da verdiği destek ile ürettiği koruyucu maskeleri sağlık çalışanları başta olmak üzere birçok meslek grubunda çalışanlara ücretsiz olarak dağıtıyor.

Tüm dünyayı etkisi altına Koronavirüs salgınıyla mücadele en sık ihtiyaç duyulan ürün koruyucu maskeler oldu. Bu kapsamda Sağlık Bakanlığı’nın yanı sıra birçok gönüllü de maske üreterek yakın çevresinde ki çalışan sağlık personellerine ulaştırmaya çalışıyor.

Akçakoca’da internet kafe işletmeciliği yapan Çağdaş Kazancı ise kendi olanakları ve Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası Nazım Pazvant’ın destekleriyle 3D koruyucu maske üretimine başlayarak, Akçakoca ve Ereğli’de görev yapan sağlık çalışanlarına ücretsiz olarak ulaştırıyor.

Sağlık Bakanlığı’nın üretimine destek olabilmek amacıyla maske ürettiğini belirten Kazancı, Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası’nın verdiği destek sonrası maske üretimini artırarak daha çok insana ücretsiz maske ulaştırmayı hedeflediğini belirtti.

Kazancı ayrıca hazırladığı maskeleri, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Akçakoca Devlet Hastanesi, PTT şubesi ve ilçede bulunan sağlık ocaklarında çalışan görevlilere de ulaştırdı.

Haber: H. DURNA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.