Gıda Kolileri İhtiyaç Sahiplerine Ulaştırılıyor

Gıda Kolileri İhtiyaç Sahiplerine Ulaştırılıyor

Gıda Kolileri İhtiyaç Sahiplerine Ulaştırılıyor

Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası her yıl yapılan Ramazan gıda yardım paketlerini bu yıl erken dağıttı. Korona Virüs nedeniyle ilk etapta 300 adet gıda kolileri bugün itibariyle dağıtılmaya başladı.

Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası her yıl yaptıkları Ramazan gıda kolisi yardımını bu yıl Korona virüs nedeniyle erken tarihe çekti. Oda Tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; "Odamız tarafından her yıl Ramazan ayında dağıtılan erzak kolileri bu sene koronavirüs salgını nedeniyle erkene alınarak, bu zor günülerde işsiz kalan zor durumda olan vatandaşlara dağıtılmak üzere Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğüne acil ihtiyaçlar için ilk olarak 300 adet gıda kolisi teslim edilmiş olup ihtiyaç halinde devamı yapılacaktır" denildi. 
ATSO Başkanı Pazvant; TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun Başkan Yardımcısı ve Bölge Oda Başkanları ile yaptığı video konferans toplantısında, bu şekilde ortak bir karar alındığını belirtirken, uygulamanın tüm Türkiye’de benzer şekilde hayata geçirildiğini söyledi.
Akçakoca’da her sene Odamız tarafından Ramazan ayında beşyüz ila bin koli arasında gıda yardımı yaptıklarını ifade eden Pazvant, bu sene salgın nedeniyle gıda yardımlarını, vatandaşların evlerde tutulduğu bu günlerde dağıttıklarını sözlerine ekledi.
Erzak kolilerinin Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na teslim edildiğini söyleyen Başkan Pazvant, ”Bu yardımların sayısını artırma noktasında her zaman halkımızın yanında olacağız. Bu zorlu günlerde ihtiyaçlı vatandaşlarımızın temel ihtiyaçlarını karşılamak için gereken ne varsa yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
14.04.2020
09:10

Banada yollarmisin iz bizimde ihtiyacimiz var

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,55
Elif aksu


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.