Akçakoca Işıl Işıl

Akçakoca Işıl Işıl

Akçakoca Işıl Işıl

Koronavirüsle mücadele kapsamında Haziran ayından itibaren  yavaş yavaş normale dönecek Akçakoca’da yaz sezonu hazırlıkları bütün hızıyla devam ediyor. Başkan Okan Yanmaz’ın kontrolünde devam eden normalleşme hazırlıklarında kent meydanı yeni yüzü ile misafirlerini bekliyor.

Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz’ın, Akçakoca’nın  kalbi sayılan Cumhuriyet Meydanı ve Liman içinde başlattığı çevre düzenlemesi sonrası  her yan ışıl ışıl oldu..

Akçakoca Belediyesi tarafından liman içi, tarihi balıkçı iskelesi ve Cumhuriyet Meydanı'nda başlatılan yeşil alan, kilitli parke taşı döşeme ve ışıklandırma  işlemleriyle yep yeni görüntüye kavuştu.

Yaz tatillerini Akçakoca’da geçiren  misafirler ile, şehrimize günü birlik gelen misafirlerin mutlaka uğradı şehir merkezi ile balıkçı barınağında son rütuşlar yapılıyor.

Liman ve Meydana ayrı bir  güzellik katacak ışıklandırma çalışmalarını dakika dakika takip eden belediye başkanı Okan Yanmaz, Akçakoca her şeyin en güzelini hak ediyor. Bu daha başlangıç. Birlikte başaracağız mesajı verdi.

Cumhurbaşkanlığı'nın koronavirüsle (Corona virüs) mücadele kapsamında hazırladığı normalleşme takvimi belli oldu. Planda, turizm sezonunun açılışına kadar tüm detaylara yer verdi. Buna göre Türkiye bayramı evde geçirecek ama Haziran'dan itibaren yasaklar yavaş yavaş kaldırılacak. Okulların açılışı erkene alınacak, ilk cuma namazı cami avlularında kılınacak.

Öte yandan, Cumhuriyet meydanında yapılan çalışmaları taktirle karşılayan kimi Akçakocalılar, meydanı ışıl ışıl gösteren fotoğrafları soyal medyadan paylaştıklarak Başkan Okan Yanmaz'ın yaptığı çalışmalara destek verdiler.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.