Pusula Akçakoca Turizmine Can Suyu Olacak

Pusula Akçakoca Turizmine Can Suyu Olacak

Batı Karadeniz’in incisi Akçakoca turizmine Başkan Okan Yanmaz’ın katkılarıyla kazandırılan katamaran Akçakocalılarla buluştu. 

Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz’ın belediye başkanı seçilmesiyle birlikte turizmde öncü olmaya çalışan ve Turizmi önemli bir gelir kaynağı yapma çalışan Akçakoca yeni bir sektöre daha ev sahipliği yaptı. Daha önce küçük teknelerle karadenizi gezmek isteyenlere hizmet veren kaptanlar için yeni bir dönüm noktası daha başlamış oldu.

Antalya’nın Kemer Belediyesine kayıtlı kataraman, Ereğli’de tersanede son bakımları yapılan ve toplam maliyeti 3 milyon 150 bin TL olan katamaran, Akçakoca’daki ilk gününde vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Balıkçı tekneleri eşliğinde ve vatandaşların alkışlarıyla limana demir atan katamaran, 3 katlı ve 400 kişi kapasiteli.

Pusula adlı gezi teknesinin limana demir atmasıyla basın mensuplarına açıklama yapan Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, Öncelikle Akçakocamızın turizmine yeni bir soluk getiren gezi teknemizi sizlerle buluşturmaktan dolayı memnuniyet duyduğumuzu belirtmek isterim. Gezi teknemiz yaz boyunca vatandaşlarımızın hizmetinde olacak. Gezi teknemiz yemekli ve yemeksiz olarak vatandaşlarımıza hizmet verecek. Daha önce küçük balıkçı tekneleriyle yaptığımız hizmeti artık katamaran ile yapacağız. Başta Valimiz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bu geminin Akçakoca turizmine büyük bir katkı sağlayacağına inanıyorum. Bu gemiyle birlikte ufkumuz açılacak” dedi.

Haber: H. DURNA-S. AKYOL 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
5.07.2020
01:17

Düzcemizin turizmi açısından çok önemli bir adım kutlarım.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,73
Ahmet


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.