Esnafa Korsan Rakip Mi Geliyor?

Esnafa Korsan Rakip Mi Geliyor?

Geçtiğimiz günlerde içinde bulunduğu maddi sıkıntılar nedeniyle 15 Temmuz Parkı’nın Milli Emlak’a devredilmesinin ardından Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz’ın gezi teknesi alacağını duyurması kafalarda soru işaretlerinin oluşmasına neden oldu. Geçtiğimiz yaz aylarında sel afeti sonrası ciddi zarar gören Akçakoca’da belediyenin bu hamlesi vatandaşlar tarafından tartışmalara neden oldu. Akçakocalı bazı esnaflar belediye-esnaf arasındaki bu rekabete haksız rekabet gözüyle bakıyor.

Karadeniz’in incisi Akçakoca’ya gelen misafirlerin ve bölge halkının doğal ve tarihi güzelliklerden daha iyi faydalanmaları için farklı farklı projelere imza atan Belediye Başkanı Okan Yanmaz, daha önce alınmasına karar verilen gezi teknesini yerinde görmek için Antalya’ya gitti. İçinde bulunduğu maddi sıkıntılar nedeniyle geçtiğimiz günlerde 15 Temmuz Parkı’nı vergi borcu karşılığında Milli Emlak’a devreden Akçakoca Belediyesi’nin tekne hamlesi akıllarda soru işaretleri oluşturdu.

Akçakoca Belediyesi tarafından alınacak 25 metre boyunda Gezi Teknesinin durumunu görmek için kurmaylarıyla Antalya iline giden Başkan Okan Yanmaz, her platformda Akçakoca’yı turizmde öncelikli yerler arasında olması her türlü fedakarlığı yapacağını belirtmişti.

İçerisinde restoran olacak olan ve dört mevsim hizmet verecek olan 25 metre uzunluğundaki bu tekne, Temmuz ayında yaşanan sel afeti sonrası ciddi anlamda zarara uğrayan Akçakoca esnafına rakip olacak. Ortaya çıkacak olan belediye-esnaf rekabetine bazı esnafların haksız rekabet gözüyle baktığı öğrenildi.

Çınar Caddesi ve çevresinde yüksek kiraların belini büktüğü esnaflar, ilerleyen günlerde bir başka teklif üzerine Belediye tarafından tekne sayısının çoğaltılmasına izin verilip verilmeyeceğini merak ediyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.