Kalmukoğlu'ndan Tepki Çeken İtiraf

Kalmukoğlu'ndan Tepki Çeken İtiraf

AK Parti Akçakoca Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Caner Kalmukoğlu, Ahmet  Davutoğlu’nun liderliğini yaptığı Gelecek Parti’sini desteklediği için, Akçakoca Kaymakamlığındaki görevine son verilen Doğan Doğan’ın AK Parti iktidarı döneminde zaten torpille işe alındığını itiraf etti.

Ahmet Davutoğlu’nun AK Parti ile yollarını ayırması ile birlikte, Davutoğlu destekleyenlere yönelik cadı avı devam ediyor.

Ahmet  Davutoğlu akrabası ve onu destekçisi olduğu gerekçesi ile, Akçakoca Kaymakamlığındaki görevine son verilen ve yerine AK Parti üyesi yeni birinin alınmasını haklı göstermeye çalışan AK Parti Akçakoca Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Caner Kalmukoğlu, Doğan Doğan için, “İşe girerken de Davutoğlu sayesinde girmişti” itirafında bulundu.

AK Parti Akçakoca Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Caner Kalmukoğlu, Doğan Doğan’ın ekmeğinden edilmesini, “ İşe girerken de Davutoğlu sayesinde girmişti,  o zaman sıkıntı yoktu,  haber yapılmamıştı.  Hep Ak parti aleyhine haber yapılıyor,  yazık oluyor sizin haberciliğinize…” açıklaması ile savundu.

Kalmukoğlu’nun sosyal medyada yaptığı açıklamaya sert tepki gösteren takipçiler, “ AK Parti üyesi olmayanlar açıklatan gebersin mi, hani sizin adaletiniz “tepkisinde bulundular.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
10.03.2020
22:40

O kadar üzücü olaylar oluyor ki dünyada İnsanın yaşama hevesi kalmıyor Herkesin hesabı var unutmayalım Rabbiminde hesabı var

Katılıyorum   Katılmıyorum
%49,79
İsmail
9.03.2020
20:00

Ne guzel anlatmiş iste olan biteni

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,06
ERDAL ALPARSLAN


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.