Kasım Ayı Maaşları Ödenmedi İddiası

Kasım Ayı Maaşları Ödenmedi İddiası

İçinde bulunduğu mali krize rağmen 8 aydır çalışanların maaşını düzenli olarak ödeyen Akçakoca Belediyesi’nde maaş krizi gündemde. Belediye de çalışan bazı işçilerin Kasım ayı maaşlarını hala alamadıkları öğrenildi.

İddiaya göre; Büyük bir mali krizle karşı karşıya kalan Akçakoca Belediyesi, çalışanlarının maaşını ödemekte zorlanıyor.

Belediye kaynaklarından alınan bilgiye göre, Kasım ayı maaş krizinin birkaç gün içinde aşılacağı öğrenilirken, esas krizin birkaç ay sona yeni yılla birlikte başlayacağı ileri sürüldü.

Göreve geldiği ilk ay çalışanların maaşını cebinden ödeyen Başkan Yanmaz, 8 aydır belediye personelinin maaş ve ikramiyelerinde hiçbir kısıntıya gitmemişti.

Büyük Kriz Yeni Yılda

Yeni yılla birlikte, geçmiş dönemlerden kalan İller Bankası’na olan borçların, Akçakoca Belediyesi’ne aktarılan paralardan kesileceğini belirten belediye yetkilileri, merkezi hükümetin belediye borçlarında yeni bir düzenlemeye gitmemesi durumunda, bütün belediyelerin maaş ve piyasa borçlarını ödemekte güçlük yaşayacağını iddiasında bulundular.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.