Şok Açıklama: Düzce Bitcoin Cenneti

Şok Açıklama: Düzce Bitcoin Cenneti

İstanbul Üniversitesi İstatistik Araştırma Merkezi Müdürü Doçent Doktor Haluk Zülfikar Habertürk ekranlarında gerçekleştirilen bir programa katılarak, Düzce’nin Bitcoin cenneti olduğunu dile getirdi.

 

Ulusal yayın yapan Habertürk kanalında Düzce bu sefer farklı bir konuya ev sahipliği yaptı. İstanbul Üniversitesi İstatistik Araştırma Merkezi Müdürü Doçent Doktor Haluk Zülfikar, kanalın Ekonomi programına bağlanarak Bitcoin ve kripto paralar hakkında açıklama yaptı. Zülfikar yaptığı açıklamada, Düzce’nin bir Bitcoin cenneti olduğunu bir çok bitcoincinin Düzce’de olduğunu açıkladı. Sunucu ise bu duruma şaşırarak Düzce mi? Diye sorması dikkatlerden kaçmadı.

 

İstanbul Üniversitesi İstatistik Araştırma Merkezi Müdürü Doçent Doktor Haluk Zülfikar’ın yaptığı açıklama ise şu şekilde: ‘ Bazı illerden bahsedebilirim. Düzce inanılmaz bir Bitcoin cenneti. Yada Kripto para cenneti. Burada ciddi üretimler yapılıyor. Elektrik fiyatları çok etkin. Çünkü Bitcoin elektrik gerektiriyor. Elektrik Düzce’da daha ucuz. Oradaki imkanlar bu genç kitle için çok yüksek. Oraya gidiyorlar ve üretim makinelerini daha doğrusu üretim makinelerini alıp oraya gidiyorlar’ dedi.

 

Program sunucu Mehmet Akif Ersoy ise bu açıklamanın ardından yaptığı açıklamada: ‘ Yetkililer muhtemel ki yayını izliyorsa eğer, mutlaka bununla ilgilenirler. Düzce’de ki elektrik fiyatları ile şimdiden Geçmiş olsun diyim ben. Çünkü Bitcoin elektrik üretiyor. Yoğun elektrik tüketimi söz konusu. Dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.