Hassas sürücü uyarıyı yaptı, önlem almayı unuttu

Hassas sürücü uyarıyı yaptı, önlem almayı unuttu

D-100 Karayolunda bir kamyonu görenler şaşkına döndü. Kamyonun kasasının altında bulunan uyarı levhasında “taş düşebilir” uyarı tabelası vardı. Sorumsuzluk timasli bu defa resmi kamyon çıktı.

D-100 Karayolunda Özell İdare’ye ait resmi plakalı kamyon görenleri şaşkına çevirirken, gülümsetti. İnşaat malzemesi taşımakta kullanılan Özel İdareye ait resmi plakalı kamyonun kasasının altında taş düşebilir tabelası koyan şoför takdir topladı. Ancak hafriyat malzemesi yüklü kamyon kasasının kasa kapağı olmaması şaşkınlığa neden oldu. Arkasındaki sürücüleri uyaran kamyon şoförünün önlem almaması diğer sürücülerin tepkisine neden oldu. Önlem alınmadan taşınan yükler nedeniyle her yıl binlerce kazanın olduğunu belirten vatandaşlar, sorumsuzluk timsali sürücünün hem de resmi plakalı kamyon sürücüsünün daha dikkatli olması gerektiğini dile getirdiler.

    


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
23.05.2019
09:29

Bu kamyon taş kasa kamyonu. Yani kasa tipi böyle olur. Arkasında da kapak olmaz. Gördüğüm kadarıyla çevreye zarar verecek bir durumda yok. İşgüzarlık yapmaya gerek yok.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,62
Bilirkişi
23.05.2019
09:26

haber yaparken araç hangi kuruma ait ve taş kasa kamyona kapak olmayacağı konularının araştırılmasına hiç mi ihtiyaç duyulmaz acaba

Katılıyorum   Katılmıyorum
%49,38
mustafa erez
23.05.2019
09:19

İl özel idaresi değil DSİ ye ait kamyon

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,86
Dmd


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.