Köpek saldırısından bekçiler kurtardı

Köpek saldırısından bekçiler kurtardı

Düzce Üniversitesi bölgesinde sürüyle gezen köpekler bugün akşam saatlerinde yurduna gitmeye çalışan genç kıza saldırdı. Köpeklerin saldırısından genç kızı Bekçiler kurtardı. 

Edinilen bilgilere göre olay saat 22.40 sıralarında Raziye Begüm Sultan Kız Yurdu yakınlarında meydana geldi. Yurduna giden S.T isimli genç kız yurt yakınlarında sürü halinde gezen 3 köpeğin saldırısına uğradı. Çığlık seslerini duyan Bekçi polisler hemen olay yerine koşarak köpekleri genç kızın üzerinden aldı. Genç saldırıyı yara almadan atlatırken, bölgede sürü halinde onlarca köpeğin olması öğrencileri tedirgin ediyor. 

 

ONLARCA KÖPEK ÖĞRENCİLERE SALDIRIYOR!

Düzce Üniversitesi çevresinde onlarca köpek başı boş sokaklarda gezerken, köpekler öğrencilere saldırıyor. Özellikle sabah erken ve gece saatlerinde,ışıksız olan Raziye Begüm Sultan ve Necla pekolcay KYK'ları, Konuralp KYK ve Cafeler caddesinde sürü halinde gezen köpekler öğrencileri tedirgin ve korku yaşatıyor. Köpeklerin bir çoğu ise arabalar ile gelip bu bölgeye bırakılıyor. Öğrencilerin köpekleri sevdiği düşünülerek bırakılan köpeklerin toplantılması için Düzce Belediyesi'ne defalarca yazı yazılmasına, şikayet edilmesine rağmen köpekler toplatılmaması dikkatlerden kaçmadı. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.