Yayalara Engel Oluyor

Yayalara Engel Oluyor

Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin başı, havaların ısınmasıyla artan motorlarla belada. Özellikle rastgele sağa sola çekilen motorların yaya geçişlerini engellememesi için Zabıta ekipleri, yoğun çaba harcıyor. Motor sahipleri ise motorlarını bütün uyarı ve ikazlara rağmen rastgele park etmeye devam ediyor.

Düzce sokakları havaların ısınmasıyla birlikte elektrikli bisiklet ve motorlarla dolup taştı.

Ancak motor ve elektrikli bisiklet sahipleri zaman zaman yaptıkları rastgele parklarla da trafiği açmak zorunda olan kolluk güçlerini sıkıntıya sokuyor.

 

Özellikle, Belediye önünde motor, bisiklet parkı yapılmaz tabelalarına rağmen, tabelanın sağını solunu parklarla dolduran motor ve elektrikli bisiklet sahipleri yaya geçişlerini engelleyince devreye zabıta ekipleri giriyor. Yaya geçişlerini engelleyen motorları elleriyle çeken zabıtalar, kilitli motorları ise çekmekte zorlanıyor. Zaman zaman motorların önlerini kaldırıp çekmek zorunda kalan zabıta ekipleri, motor, elektrikli bisiklet ve bisiklet sahiplerinden duyarlılık bekliyor. 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
29.04.2019
14:54

Ciddi rakamlarla ceza kessinler yedi emin otoparkı na çeksizler motorsiklet şarjli bisikletleri otomobilleri birdaha parklanma oluyir mu bakalım

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,23
Gölge Adam


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.