Duyarsız sürücüler, hızlı araçlar bu kavşakta ne arasanız var

Düzce’nin orta yerinde Burhaniye Mahallesi’nde 4 yolun kesiştiği kavşak tehlike saçıyor. Kavşakta hızlı geçen araçlardan ve duyarsız sürücüleri parklarından şikayet eden mahalle sakinleri isyan etti.

Şehir Merkezi’nin tam göbeğindeki Burhaniye Mahallesi General Kazım Sokak ile Şehit Ruhsar Caddesi’nin kesiştiği kavşakta sık sık yaşanan kazalar ve duyarsız sürücülerin kaldırımlara yaptığı parklar nedeniyle trafik içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Duruma isyan eden mahalle sakinleri ise kavşağa girerken hız kesici yada araçların hızını kesmek için çalışma yapılmasını istiyorlar.

Mahalle sakinleri hemen her gün kavşakta kazaların olduğunu ve duyarsız sürücüler nedeniyle trafikte sorun yaşandığını belirterek; “Burada hemen her gün sorunlar yaşanıyor. Zaman zaman sürücüler arasında kavgalar çıkıyor. Bunun önüne geçmek için Belediye Başkanımızın bu konuda yetkisi olmadığını biliyoruz ama valimizin el atmasını istiyoruz. Ya bir hız kesici ya da trafik ışığı konulursa sorun kalmayacak. Zaten duyarsız sürücüleri kaldırımlara parkları nedeniyle özellikle General Kazım Sokak’ta trafikte sıkıntı yaşanıyor” diye konuşarak sorunun çözülmesini istediler.        

    


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.