İstanbul Caddesi keyfiyet kurbanı

Bu görüntüler sadece Bu şehirde yaşanır

 

Düzce’nin en merkezi caddesi yolgeçen hanına döndü. İşyeri sahipleri trafiği durdurup yük indiriyor, araçlar ve otobüsler dakikalarca işyeri sahiplerinin keyfini bekliyor.

Düzce’nin en merkezi caddesi İstanbul Caddesi keyfiyete kurban gidiyor. Trafiğin en yoğun olduğu caddede 2. sıra parklar hatta 3. sıra parklar nedeniyle zor zahmet ilerleyen trafik cadde esnafının trafiğin en yoğun olduğu saatlerde yük indirip bindirmesi nedeniyle tamamen duruyor. Bir vatandaş tarafından çekilen görüntülerde yük indiren bir esnaf eşyaları taşımak için cadde trafiğini de kapatıyor. Önce eşya getiren bir kişi tarafından kesilen trafik daha sonra baş edilemeyince bu defa da minibüs ile kapatılıyor. Caddeden geçmeye çalışan sürücüler ve otobüslerde dakikalarca yükün boşaltılmasını bekliyor.

Bu keyfi hareketlerin sık sık yaşandığı İstanbul Caddesi’nde sürücüler ve özellikle yayalar, sinir krizi geçirmesine neden oluyor.

Duyarlı vatandaşlar ve sürücüler ise yetkililerin bu duruma çözüm bulmasını istiyorlar.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
27.06.2019
11:48

SAYIN YETKİLİLER YORUMLARA TIKLADIĞIMIZDA İKİNCİ VE SONRASINDA ONAY VERMİYOR..İLGİLENMENİZİ RİCA EDERİM...

Katılıyorum   Katılmıyorum
%63,60
LÜTFÜ IŞIK
27.06.2019
09:45

ANLAYIN İŞTE O CADDENİN NEDEN ESNAFLAR TARAFINDAN BASKI YAPILARAK AÇILMASINI İSTEDİKLERİNİ, KENDİ MENFAATLERİ İÇİN AÇILSIN İSTEDİLER VE DEDİKLERİ OLDU ANCAK VATANDAŞIN ÇEKTİĞİ ÇİLEYİ ÖNEMSEYEN YOK, BU KARGAŞANIN BİTMESİ İÇİN TEK ÇÖZÜM O YOLUN BİR DAHA AÇILMAMAK ÜZERE KAPATILMASIDIR.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,28
O YOL KESİNLİKLE KATILMALIDIR
26.06.2019
23:03

1.sıra araç parkı 10 dakika ile sınırlanıp dağa sonra ceza uygulanırsa ve kaldırımlar yanmayan güneş enerjili lambalardan odunsu orman ağaçlarından bisiklet ve motor işgalinden temizlenirse sorun kendiliğinden çözülür

Katılıyorum   Katılmıyorum
%59,06
ahmet aydın
26.06.2019
22:43

Caddeyi trafik e açarsanız olacağı o önüne gelen düzensiz olarak hareket eder yeni çevre yolları da açıldı cadde en yakın sürede tekrar trafiğe kapatılmalı bence vatandaşların daha iyi ortamda yaşayabilmesi için çalışan Faruk Özlü Bey bence bunu dikkate almalı

Katılıyorum   Katılmıyorum
%48,60
düzceli
26.06.2019
22:18

her esnaf kendi dükkanının önünü park yeri yapmış tek sıraya 15 dk müsade edip geçerse ceza yazılmalı 2. sıraya direk ceza yazılmalı onlarca kamera var bazı yaya geçitlerine yayalarada ışık takılmalı

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,17
kaan
26.06.2019
20:01

cadde akpnin 3 oy alacagim esnafin partiyi desteklesin diye acildi.vatandasi dusunen yok.kaldirimda bebek arabasiyla zor yurunuyor.spor sokagi tiklim tiklim.bunun icin haftasonlari ya bolu ya sakaryadayiz genellikle.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%48,29
Duzceli


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.