Kaç kaç nereye kadar Polis kaçanı yakalar

 Son bir aydır polisin bütün uygulamalarından kaçan minibüs bu defa fena yakalandı. Düzce Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetlemen Şubesine bağlı ekipler, minibüsü arkasında motosikletle yakaladılar.

Olay; akşam saatlerinde Hastane Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; İbrahim Ş.’nin kullandığı 81 BK 710 plakalı minibüsle 1 aydır trafik ekipleri ve asayiş ekiplerinin yaptıkları bütün uygulamalardan kaçtı.

En sonunda şehir merkezinde yeniden çıkınca trafik ekipleri minibüsü takibe aldı. Ekiplerin önünde kaçmaya çalışan minibüs, Hastane Caddesi’nde karşı şeride geçerek kaçmaya çalışınca otomobile çarparak durdu. Yakalanan minibüste bulunan sürücü Semih B. ve Yunus S., kıskıvrak yakalandı.

Yakalanan şahıslar Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınarak, Şehit Osman Çatana Polis Merkezine götürüldü.

Yapılan inceleme sonucunda minibüsün arkasında yakalanan motosikletin ise hurdaya ayrıldığı ortaya çıkartıldı. Minibüsün ise trafik sigortası ve muayene olmadığı, sürücü İbrahim Ş.’nin ise sürücü belgesi olmadığı belirlendi.      


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.