Devrilen traktörün altında kalan 1 kişi hayatını kaybetti

Devrilen traktörün altında kalan 1 kişi hayatını kaybetti

Cumayeri ilçesinde fındık bahçesine giderken kendi kullandığı traktör devrilince altında kaldı. Çevredekiler tarafından devrilen traktörün altından çıkartılan şahıs, ambulansla kaldırıldığı hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılmayarak hayatını kaybetti.

Kaza; akşam saatlerinde Düzce’nin Cumayeri ilçesi Çelikdere Köyü’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Cumayeri ilçesi Çelikdere Köyü’nde oturan Muhammet Çeğen isimli bir kişi kullandığı 81 DA 165 plakalı traktör ile fındık bahçesine giderken direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu traktör devrildi. Çevrede bulunanların müdahalesi ile kaldığı traktör altından çıkartılan Muhammet Çegen, kaza yerine çağrılan 112 acil sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulans ile Gümüşova Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ancak Muhammet Çeğen hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılmayarak hayatını kaybetti.

Jandarma ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Diğer taraftan yetkililer; fındık hasat mevsimi olması nedeniyle yapılan tüm uyarılara rağmen vatandaşların dikkat etmemesi sonucu traktör ve pat pat kazalarında artış yaşandığını ve sonucunda ölüm ve yaralanmalara sebep olduğunu ifade ederek vatandaşları daha dikllatli olunması konusunda uyardılar.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.