Düzce’de Doğalgaz Kaçağı Bina Sakinlerini Sokağa Döktü

Düzce’de gece saatlerinde bir binanın alt katında bulunan berber salonunda doğalgaz kaçağı olduğunu fark eden mahalle bekçileri, bina sakinlerini zillerine basarak dışarı çıkarttı. Yataklarından kalkan bina sakinleri evcil hayvanşarını da kucaklarına alıp binayı boşalttı.

  Düzce’de gece saatlerinde hareketli saatler yaşandı. Mahalleler arasında devriye atan mahalle bekçileri Eski Bolu Caddesi üzerinde bir binanın önünden geçerken yoğun doğalgaz kokusunu duydular. Kısa bir araştırmanın ardından doğalgaz kokusunun binanın alt katında bulunan berber dükkanından geldiğini belirlediler.

Bunun üzerine berber dükkanının üzerindeki dairelerin zillerine basarak binayı boşaltan mahalle bekçilerine destek olarak polis ekipleri ve itfaiye ekipleri de olay yerine geldi. Cadde trafiğe kapatılırken bina sakinleri de evlerinden dışarı çıktılar. Bazı bina sakinleri ise evcil hayvanlarını da yanlarına alarak binayı boşaltırken apar topar binayı boşaltan sakinlerden bazıları da halen uykuda olan çocuklarını kucaklarında taşıdılar.

  Vatandaşlar evlerini boşaltma anlarını anlatarak; “Bekçiler kapımızı çaldılar. Binada doğalgaz kaçağı olduğunu ve evlerimizi boşaltmamız gerektiğini söylediler. Bizlerde korkarak dışarı çıktık” dediler.

  Doğalgaz dağıtım şirketi çalışanları olay yerine gelerek ölçümler yaptılar. Doğalgazın berber salonundaki kombiden geldiğini belirleyen doğalgaz dağıtım şirketi çalışanları berber salonuna gaz veren vanayı kapatarak tehlikeyi önlediler.

  Yapılan çalışmaların ardından tehlikenin ortadan kalkmasıyla binayı boşaltan vatandaşlarda tekrar evlerine döndüler.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
28.11.2019
09:15

Bekçi kardeşlerimize çok teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,63
Seyyah


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.