İlk Günde 2 Bin Kural İhlali

İlk Günde 2 Bin Kural İhlali

Elektronik Denetleme Sistemi EDS’ler 1 Aralık itibarıyla faaliyete geçti. Şehrin hem içinde hem de karayollarında birçok noktada faaliyet gösteren EDS kameralarla binlerce kural ihlali yapan sürücü belirlendi.

 

 Düzce’de trafikte 1 Aralık’tan itibaren yeni döneme girildi. Caddelerden bulvarlara, önem arz eden noktalardan karayollarına kadar birçok noktaya EDS kamera sistemleri konularak faaliyete geçirildi.

EDS’lerin faaliyete geçtiği ilk gün yani 1 Aralık tarihinde EDS kameraları yaklaşık 2 bin trafik kural ihlalini belirledi. EDS’lerin belirlediği kural ihlallerinde ise Düzceli sürücüler 1 Aralık 2019 tarihinde en çok hatalı parklanma yaptığı belirlendi. 2. sırada en çok yapılan kural ihlali ise Kırmızı ışık ihlalleri oldu. 3. sırada hız koridorlarına giren sürücüler yer alırken 4. sırada ise yüksek hız nedeniyle radara giren sürücüler EDS’lere yakalandı.

İlk günde 2 bin kural ihlalinin yapıldı

Sadece EDS’lerin faaliyete geçtiği ilk günde 2 bin kural ihlalinin yapıldığı Düzce’de EDS’lerin önemi kazaların önlenmesi noktasında önemini de ortaya koymuş oldu. (İHA)


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
6.12.2019
11:52

tmm ceza yazın yasmasına da ceza yazmak için elinizden gelenin fazlasını yapıyorsun insanlar ekmek peşinde koşturmaktan yiyor o cezaları fazla abartıyorsunuz yani ayıptır günahtır

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,00
düzceli olmaktan utanıyorum
3.12.2019
00:19

Tamam belediye zengin olur

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,70
Faik
2.12.2019
23:38

Valla Düzce gibi cahil bir memlekete çok iyi oldu süper bir daha ki seçimlerde düşünsünler artık

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,41
düzceli
2.12.2019
22:42

Böyle bir ile ilçeye ne giderim nede alışveriş yaparım.Bir kuruş harcama yapmadan bölgeden uzaklaşırım.Benzin bile almam.Esnaf düşünsün.Ceza paralarından birileri kazanacaksa birileride kaybedecek o halde.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,89
EXPRESS


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.