İnatçı yaşlılar en çok polisleri yoruyor

İnatçı yaşlılar en çok polisleri yoruyor

İçişleri Bakanlığı tarafından korona virüs salgınını önleme tedbirleri çerçevesinde gece 24’ten itibaren 65 yaş üstü yaşlıların sokağa çıkması yasaklandı. Ancak yaşlılar, ailelerin uyarılarına rağmen sokağa çıkmaya devam edince, ikna etmek polis ekiplerine düşüyor. Polis ekipleri sokak sokak gezerek yaşlıları ikna etmeye çalışıyor. 


Dünyayı etkisi altına alan Korona Virüs pandemisi tedbirleri çerçevesinde birçok önlem alınıyor. Korona virüsün en çok etkilediği yaş grubu olan 65 yaş üstü yaşlılara yapılan her türlü uyarıya rağmen, yaşlı vatandaşlar dışarıda dolaşmaya devam edince İçişleri Bakanlığı tarafından 65 yaşüstü yaşlılar için sokağa çıkma yasağı konuldu. Konulan yasağa rağmen yaşlı vatandaşlar ev halkının sözünü dinlemeyip sokağa çıkınca bu defa da devreye polis ekipleri giriyor.

Polis ekipleri, Düzce sokaklarında devriye atarak sokakta yaşlıları arıyor. Günboyu sokak sokak yaşlı arayan ekipler, iş yükü altında hem asayişi sağlamaya çalışan ekipler hem de evden dışarı çıkan yaşlıların peşinde koşturuyorlar.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
22.03.2020
16:48

Dışarıya çıkan yaşlı kesimin 3 ay maaşlarını kesme kararı alacaksın o zaman kimse çıkamaz sonuçta herkesin sağlığı önemli birimiz hepimiz hepimiz birimiz için

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,17
Düzceli


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.