Hatalı sollama kazayı beraberinde getirdi

Hatalı sollama kazayı beraberinde getirdi

Düzce Belediyesi Halk Otobüsü Cedidiye mahallesi Celal Kasapoğlu caddesi üzerinde hatalı dönüş yapan araç sürücüsü ile çarpıştı. Kaza anı otobüsün güvenlik kamerasına yansıdı.

Cedidiye mahallesi Celal Kasapoğlu caddesi üzerinde meydana gelen trafik kazasında cadde üzerinde Düzce Belediyesi Halk Otobüsünün solundan geçerek sağ tarafa dönmek isteyen kadın sürücünün sağ tarafa kontrolsüz dönüşü sonucu otobüs binek otomobile çarptı. Otobüste bulunan yolculardan hafif şekilde yaralananlar olurken kaza anında yaşananlar otobüsün güvenlik kamerasına yansıdı. Hatalı dönüş yaparak kazaya sebebiyet veren sürücü kazanın şokunu yaşarken otobüs şoförü ve araçta bulunan yolcular kural dışı dönüş yapmak isteyen araç sürücüsüne tepki gösterdi. Kaza yerine 112 Acil Servis ekipleri sevk edilirken polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
21.01.2020
10:20

KARDEŞİM OLAYDA BEYAZ ARAÇ OTOBÜSÜN HEMEN ÖNÜNE GİRİYOR, KAZA KAÇINILMAZ, AMA VİDEODA YOLCULAR OTOBÜS ŞOFÖRÜNE YÜKLENİYOR, AYRI BİR ŞEYDE YORUMLARDA İSE KONUYU AŞMIŞLAR YOLCU FAZLAYMIŞ AYNA GÖZÜKMÜYORMUŞ GİBİ OLAYIN DIŞINDA BAHANELER LE ELEŞTİRİ VAR.. ORADA TEK SUÇLU (BENCE DAYAKLIK OLAN KİŞİ) O BEYAZ ARAÇ SAHİBİ HER YÖNÜYLE SUÇLUDUR.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,21
BAŞKA YORUMLAR HEP BAŞKA
21.01.2020
02:15

Bir gün birisi o kapıya sıkışıp kalıcak cunki kalabalıktan şoförlerde inekleri goremiyo arabayla yarim saatte bir geçerken 5 dakika geç gelse kıyametler kopuyordu niye sesiniz çıkmıyo millet tıklım tıklım arabalarda çok ararsiniz bu kelesi siz

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,04
Duzceli
20.01.2020
18:20

Gitsin servisleri denetleyin ler küçük bir firenle millet seriliyor aracın icinde adalet ayakta bukadar yolcu güvensiz yolculuk yapıyor servis aracı bir kişi fazla alınca oda koltuğa oturduğu halde ceza yazıyorlar bunları olduğu halde gormezler çünkü belediye

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,75
Yılmaz Demircioğlu


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.