Yeni Emniyet Müdürü Trafiği Çözmede Kararlı

Yeni Emniyet Müdürü Trafiği Çözmede Kararlı

Karayolları tarafından kapatılan Düzce’nin araç trafiğinde can damarı olan kavşaklarının kapatılmasıyla kilitlenen şehiriçi trafik için ekipler seferber oldu. Trafik ekipleri yoğunluğun en yoğun olduğu kavşaklarda trafiği açmak için canla başla çalışıyor.

 

Karayolları tarafından Düzce’nin ana arterlerinden olan Olimpiyat Kavşağı’nda akıllı kavşak çalışması nedeniyle şehiriçine girişler kapatılmıştı. Kavşağın trafik yükü ise diğer kavşaklara kaymıştı. Trafiğin kaydırılması ile özellikle şehir içine girişlerde büyük sıkıntılar yaşanıyordu. Ayrıca Fiskomar Kavşağının da Fevzi Çakmak Mahallesinden Eski Bolu Caddesi’ne girişlerde kapatılınca Çoban Kavşağı başta olmak üzere birçok noktada araçla ilerlemek neredeyse imkansız oldu. Kapatılan kavşaklara birde sorumsuz sürücülerin yaptığı hatalı parklarda eklenince Düzce şehir merkezi trafiği çileye dönüştü.

 

Yaşanan trafik sorunları sonrasında Düzce’ye atanan yeni Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkaplan kolları sıvadı. Şehir merkezinde özellikle trafiğin yoğun olduğu saatlerde kilitlenen noktalara trafik ekipleri yerleştirilmesi talimatı veren Akkaplan, Karayollarının neden olduğu sıkışıklığı çözmek için geçici olarak ekiplerini seferber etti.  


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
15.10.2019
02:15

Yeni otogarin olduğu yerden küçük suya giden istikametteki yeni yapılan yolun altından araçlar için alt geçidin olmasi çoban trafigini ikiye bölecektir.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,23
Sezer yılmaz
14.10.2019
12:43

Tek/çift plaka uygulaması olmadan düzcenin trafiği çözülmez,şu an 110.000 araç var trafikte,bu uygulama ile bir anda 55.000 e düşecek ve önemli bir rahatlama olacaktır.görün bunu artık görün.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,20
Murat


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.