Başıboş Köpekler Dehşet Saçtı

Başıboş Köpekler Dehşet Saçtı

Düzce – Akçakoca D-655 Karayolu’nda karşıdan karşıya geçmek için bekleyen gence saldıran köpeklerden kaçmak için yola atlayınca otomobilin altında kaldı. Köpeklerin gence saldırması ve kaza anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.

  Kaza; Akşam saatlerinde Düzce – Akçakoca D-655 Karayolu Beyciler kavşağı mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Düzce Üniversitesi öğrencisi Furkan Kuşçu (20) yolun karşısına geçmek için ışıkların yanmasını beklerken yol kenarında bulunan başıboş köpeklerin saldırısına uğradı. Köpeklerle bir süre mücadele eden Furkan Kuşçu köpeklerden kurtulamayacağını anlayınca karayoluna doğru koşmaya çalıştı. Bu sırada Düzce’den Akçakoca istikametine gitmekte olan Seyfettin Baran’ın kullandığı 06 M 3318 plakalı otomobil, köpeklerden kaçmak için yola fırlayan Furkan Kuşçu’ya çarptı.

Çarpmanın etkisiyle Furkan Kuşçu, yere savrularak ağır yaralandı. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine kaza yerine Acil Sağlık Ekipleri geldi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesini yapmasının ardından Furkan Kuşçu ambulans ile Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Diğer taraftan başıboş köpeklerin Furkan Kuşçu’ya saldırması ve kaza anı ise çevrede bulunan mağazanın güvenlik kamerasına yansıdı.

Kazayı gören vatandaşlar ise; “Yol kenarında genç bekliyordu. Bu sırada başıboş köpekler, gence saldırmaya başladı. Genç ayağı ile köpekleri kovmaya çalıştı ancak başarılı olamayınca kaçmak için yola fırladı. Bu esnada yoldan geçmekte olan otomobil çarptı” diye konuştular.

  Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
13.10.2019
18:03

Yıllardır bu sokak hayvanı sorununa bir çözüm bulamadılar. Sayın Özlü bakanken kabalak taraflarında bir projeden bahsediyordu hatta kesin bir dille kendisinin hassasiyer gösterdiğini ve projenin biteceğini defalarca dile getirdi, şu an Düzcenin belediye başkanı olarak bu konuyu neden dikkate almıyor, hayvan hakları deniyor ancak sokaklarda aç ve sefil halde dolaşıyorlar işte böyle insanlara saldırıyorlar, HAYTAP denen bir drnek var daha bu güne kadar hayvanların sağlığı veya saldırganlaştıklarında insanlara zarar verdiklerinde bir faaliyet yaptıklarını görmedim, aksine zarar verdiği halde canı yanan biri o hayvana küçük bir zarar verse ortalığı ayağa kaldırıyorlar ama gel gelelim bu hayvanları koruyucu bir faaliyerleri yok. SAYIN BAŞKAN BU İŞE BİR ÇÖZÜM BULMALI, DÜN DE BİSİKLETİYLE GEZEN BİR KIZ ÇOCUĞUNU KOVALADI ZOR KURTARDIK. BU NE KADAR SÜRECEK.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%49,55
BAŞKANIN BAKANKEN SÖZÜ VARDI HALLEDECEKTİ
13.10.2019
09:51

belediye başkanının oturduğu mahalle ye gelin bakın barınaktan farkı yok

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,72
kasabalı


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.